En iyi kripto para Blockchain işlevlerine göre seçiliyor
En iyi kripto para Blockchain işlevlerine göre seçiliyor

Çin EOS’u yine en iyi kripto para olarak belirledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Bilgi Endüstrisi Kalkınma Merkezi (CCID), kripto paraları inceleyerek değerlendirdiği beşinci raporunu yayınladı. Çin hükumetine bağlı olan bir kurum, yeni yayınladığı raporuna göre proje bakımından en iyi kripto para listesinde EOS’u üst üste yine birinci seçiyor. BitShares gibi bazı küçük projeler de iyi bir performans sergileyerek yukarı yönlü atak gerçekleştirdiler.

En iyi kripto para Blockchain işlevlerine göre seçiliyor

CCID’nin endeksi projelerin öncelikli olarak halka açık bir şekilde ulaşılan temel Blockchain teknoloji seviyesine göre sıralıyor. Bu kapsamda; Blockchain işlevleri, performansı, güvenliği ve desantralizasyonu değerlendiriliyor, toplam puanın yüzde 65’i projenin teknik olarak nasıl başarılı olduğuna bağlı. Projenin uygulamaları yüzde 20 inovasyon, yaratıcılık düzeyi de yüzde 15 ile genel puanlamaya etki ediyor.

https://twitter.com/KomodoPlatform/status/1042765317922062336

EOS, MainNet’in piyasaya sürülmesinden bu yana üçüncü kez ilk sırada yer aldı ve önceki lider Ethereum ikinci sıraya geriledi. Üçüncüsü sıradaysa, nispeten pek bilinmeyen BitShares projesi şaşkınlık yaratıyor. Sonraki sıralamalar ise NEO, Steem, Nebulas ve GXChain şeklinde devam ediyor. Geçen ayın endeksinde üçüncü sırada olan Komodo bu kez 8. sırada yer alıyor. Bitcoin, yaratıcılık metriği için ilk sırada yer almasına rağmen toplam puanlamada 16. sırada kendine yer buluyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin