Çin Borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemlerini destekliyor.
Çin Borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemlerini destekliyor.

Çin borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemlerini destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin Borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemlerini destekliyor. Bu hafta başında, Çin borsası Bitasia, anlık ticaret için Bitcoin Cash (BCH) ile sıfır doğrulama işlemlerini kabul etmeye başladığını açıkladı. Ticaret platformu, sıfır onay işlemlerini mümkün kılan ilk alışverişlerden biridir. Bu sayede yatırımcılar platformu olabildiğince hızlı kullanabilirler.

Çin Borsası Bitasia BCH işlemleri için sıfır onay desteği ekliyor

Çin borsa Bitasia, tüccarların ETH, LTC, ETC, BTC, BCH ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini takas etmelerini sağlayan bir ticaret platformudur. Bu hafta, bazı açıklamaların ardından ticaret platformu, Bitcoin Cash ağı için sıfır doğrulama işlemlerini destekleyeceğini açıkladı. Sıfır onay işlemi, borsaların, satıcıların ve diğer işletmelerin, ilk ağ onayından önce dijital para birimini kabul etmeye istekli oldukları anlamına gelir. BTC topluluğundaki genel duyarlılık, çift harcamaları önlemek için en az bir teyit gerektiğini göstermektedir.

Yatırımcılar sıfır onay işlemlerinin tamamen güvenli olduğuna inanıyor

Ayrıca, bir süre önce geliştiriciler Gavin Andresen ve Tom Harding, sıfır onaylama işlemleri gerçekleştiğinde sahtekarlığın gerçekleşmesini engelleyen özel yöntemler oluşturdular. Bununla birlikte, Bitcoin (BTC) geliştiricileri, bu kodları çekirdek kod tabanından kaldırdı. Şimdi, Bitcoin Cash geliştiricileri ve genel olarak topluluk, sıfır onay işlemlerinin tamamen güvenli olduğuna ve son birkaç hafta boyunca ana şebekede sıfır onayları test etmeye başladıklarına inanıyor.

Örneğin, Mini-POS cihaz geliştiricileri sıfır onay işlemlerini gerçekleştirdi. Bir başka örnek, 1000 dolarlık bir işlemde çift harcama yapmayı deneyen birisine meydan okuyan şirket Cryptonize.it’dir. Bu işlem örneğinde, bir kişi BCH’yi iki katına çıkarmaya çalıştı ancak başarısız oldu ve 2.000 dolarlık işlemi istismar etmeye çalıştı.

Çin Borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemleri
Çin Borsası Bitasia sıfır onay BCH işlemlerini destekliyor

Çin Borsası Bitasia borsaya BCH için sıfır onay desteği ekleyen ilk ticaret platformlarından biri

Şimdi Bitasia, borsaya sıfır onay desteği ekleyen ilk kripto para birimi ticaret platformlarından biridir. Bitasia konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Dikkatlice değerlendirilirse Bitasia’ya BCH sıfır onayının (0-onay) gelişi anlık ticareti destekleyecektir. Bitasia, güvenlik ve değer kullanıcı deneyimlerine odaklanır. Segwit mekanizmasını kullanan diğer para birimleri için mevcut politikamız değişmeden kalacaktır.

Bazı web siteleri sıfır onay BCH işlemleri için güvensizlik oluşturmaya çalışıyor

Bitcoin Cash destekçileri, sıfır doğrulama BCH işlemlerini destekleyen Bitasia’nın açıklamalarında heyecan duyuyorlar. Ancak, “Doublespend.cash ” adı verilen yeni bir web sitesi, yakın zamanda sıfır doğrulama BCH işlemlerine karşı yapılan tüm çift harcama girişimlerinin bir listesini yayınladı. Bitcoin Cash destekçileri, işlemlerin çoğunun ağ üzerinde minimum gereksiniminden daha düşük bir ücrete sahip olduğundan, bu web sitesinin verilerinin çok şüpheli olduğunu söyledi. Bunun nedeni, bayt başına 1 adet Satoshi altındaki işlemlerin tipik olarak BCH istemcileri boyunca hiçbir zaman yayılmamasıdır. Bu gerekçeden ötürü, çoğu BCH taraftarı Doublespend.cash web sitesini FUD (korku, belirsizlik ve şüphe) yaymak için bir girişim olarak görüyor.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin