Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler
Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler

Çin blockchain hizmet ağı Cosmos (ATOM) entegrasyonunu duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cosmos, Blockchain tabanlı Hizmet Ağının yalnızca Çin sürümüne eklenen ilk halka açık blok zinciri oldu.

Çin blockchain altyapı projesi olan Blockchain tabanlı Hizmet Ağı, Pazartesi günü tweet atarak Cosmos’u (ATOM) Çin ağına uyarladığını duyurdu. Çin BSN’si, uluslararası sürümün aksine, yalnızca izin verilen kurumsal blok zincirlerini destekler.

Bu nedenle, yalnızca Çince BSN’ye entegre olan Cosmos, Wenchang Zinciri adı verilen bir Açık İzinli Blok Zinciri veya OPB sürümüdür. Hibrit, aynı zamanda IrisNet’in geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan Çinli blockchain girişimi Bianjie tarafından geliştirildi.

Eylül 2020’de IrisNet, Ethereum, Tezos, Nervos, Neo ve EOSIO gibi diğer zincirlerle birlikte BSN International ekosistemine eklenen bir dizi kamu ağı arasındaydı.

Ayın ilerleyen saatlerinde, çapraz bulut, çerçeveler arası ve çapraz portal altyapı projesi ayrıca Solana, Algorand ve ShareRing gibi diğer genel blok zincirlerini de ekledi.

BSN ayrıca daha önce 40’a kadar halka açık blockchain’i yaz sonundan önce entegre etme planlarını açıklamıştı.

BSN’nin izinli blok zinciri birlikte çalışabilirliğini teşvik etme hedefi göz önüne alındığında, Cosmos entegrasyonu bu amaca ulaşmada önemli bir adım olabilir. Çok zincirli bir ekosistem olarak Cosmos, hem dijital varlıklar hem de veriler için zincirler arası değer aktarımına odaklanmıştır.

Ancak, çok zincirli protokolün izinli bir sürümüne duyulan ihtiyaç, Çin’in BSN Çin ve BSN Uluslararası ikilemi için bile geçerli olan düzenleyici ortamına uygundur.

Bu yeni gelişmeninyanı sıra  Cosmos, Ocak ayında yeni bir Stargate yazılım geliştirme kitinin bir parçası olarak geliştirici topluluğu için Inter Blockchain Topluluğu protokolünü başlatmıştı.

Cosmos, gelişmekte olan merkezi olmayan finans alanını Ethereum’un ötesine genişletmeye yönelik geliştirme çalışmalarına zaten öncülük ediyor. 2020’nin ortalarında Kava, Cosmos blok zincirinde piyasaya sürüldü ve kullanıcıların Binance Coin’i (BNB) yatırmalarına ve USDX stabilcoinini kazanmalarına olanak tanıdı.

Cosmos, Microsoft’un yakın zamanda Cosmos blok zinciri üzerine inşa edilen Regen Network aracılığıyla Soil  Credits’i satın almasıyla birlikte DeFi alanının dışında da benimsendiğini görüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin