kripto para düşüşü
Son kripto para düşüşü: Binance CEO’su medyayı suçlarken analistler düşüşü teknik açıdan değerlendiriyor

Çin bazı madencilik tesislerinin faaliyetlerini durdurdu: Bitmain bundan etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anonim bir madenci, ilgili hükumet kurumlarının Çin’in güneydoğusundaki Guizhou eyaleti ile Sincan’ın uzak batı bölgesinde yer alan bazı madencilik çiftliklerinin 5 Kasım’dan itibaren faaliyetlerini askıya almalarını istediklerini söyledi. Çin bazı madencilik tesislerinin faaliyetlerini durdurdu: Bitmain bundan etkilenecek mi?

Çin bazı madencilik tesislerinin faaliyetlerini askıya aldı

Uygulayıcı ekibin, madencilik çiftliklerinin vergi beyannamelerini, nakit akışlarını ve gümrük bilgilerini incelediğini belirtiliyor. Ayrıca yetkililerin vergi incelemesinin çok sıkı olduğu söyleniyor. Aynı zamanda, madencilik çiftliklerinin uyumluluk kriterlerini yerine getirmek için gerçek ad tescilini tamamlamayan müşterilere hizmet vermeyeceğine dair bir taahhütname imzalaması gerekiyor. Söz konusu madencilik çiftliklerinden biri konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Kamu güvenlik organlarından gelen yeni düzenlemelere göre şirketimiz ulusal ağ ve bilgi güvenliğini sağlamak için yakın gelecekte daha sıkı bir gerçek ad tescil işlemi gerçekleştirecek.

Çin'in En Eski Bitcoin Borsası BTCC'nin Madencilik Havuzu Kapandı

Suçlanan madencilik tesisi “yetkili” bir madencilik şirketi

Suçlanan madencilik tesisi “yetkili” bir madencilik şirketi olduğu görülüyor. Ayrıca madencilik çiftliği ulusal kanun ve yönetmeliklere uygun olarak sanayi ve ticaret sicili, vergi tescil, sosyal güvenlik ve diğer sigortaların formalitelerini tamamladı. Ancak buna karşın şirket 5 Kasım’da haber verilmeksizin bir elektrik kesintisi yaşadı ve elektrik şimdiye açılmadı.

Madencilik şirketi düzeltme döneminde her gün tahmini 1 milyon yuan zarara katlanmak zorunda kaldı. Madenci, bölgedeki az sayıdaki madencilik çiftliğine yalnızca elektrik verilmediğini iddia etti. Yenilenen düzenlemenin gelecekte bir takım madencileri etkileyebileceğine inanılıyor.

Bitmain yeni 7nm Antminer donanımını piyasaya sundu

Bitmain bu yasaktan etkilenecek mi?

Haber henüz yetkililer tarafından doğrulanmadı. Ancak, dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketi ve yaklaşmakta olan Bitcoin Cash hard forkuna hevesli bir katılımcı olan   Bitmain Sincan’daki madencilik çiftlikleriyle görüşmeler yapıyordu. Şirket Bitcoin Cash hard forku öncesinde 90.000 Antminer S9 madencilik cihazı üzerinde çalışıyordu. Bu düzenleyici kararın Bitmain ve yaklaşan BCH hard forku üzerinde bir etkisinin olup olmayacağını zaman gösterecek.

Bu Sincan Uygur özerk bölgesindeki kripto para madencilik faaliyetlerini sınırlayan ilk düzenleyici karar değil. Temmuz ayında Sincan Ekonomi ve Enformasyon Komisyonu, yerel kamu hizmet şirketlerinin yasa dışı Bitcoin madencilik faaliyetlerini rapor etmesini ve durdurmasını talep ettiği bir bildiri yayınladı.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin