Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!
Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı!

Çılgın yükseliş! Bu token iki saatte 100 kat arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu haftanın ilk günlerinde OCDAI isimli token birkaç saatte yüzde 400 artmış, yükselişin altında 4chan adını taşıyan anonim bir internet forumunun olduğu ortaya çıkmıştı. Benzer bir senaryo yeniden yaşandı. Ancak bu kez artık tam 100 kat.

Bu kez kahramanımız OCRV isimli Ethereum bazlı bir defi tokeni. Problem şu ki, söz konusu token’in kendine özgü hiçbir değeri yok. Ancak insanlar yine de satın alıyor.

OCRV token iki saatte %10.000 yükseldi

17 Mayıs’ta, Opyn olarak bilinen bir DeFi protokolü tarafından oluşturulan ve kullanıcıların yatırımları karşılığında sigorta almasına izin veren bir token olan Opyn CDAI Insurance’ın (OCDAI) fiyatı iki saat içinde yüzde 400 artmıştı.

23 Mayıs tarihine gelindiğinde ise çok daha büyük bir yükseliş bu kez OCRV isimli bir token için gerçekleşti. Yine Opyn protokolünce oluşturulan bu token, Curve.fi kullanıcılarının yatırımları karşısında sigorta almasına izin veriyor. Aşağıdaki grafikte de görülebileceği gibi, token 0,02 dolardan 3,04 dolara yükselmeyi başardı.

Normalde bu tokenlerin ralli yapması, DeFi protokolleri kullanıcılarının merkezsiz borç verme veya piyasadaki yapısal riskten korktuğu anlamına gelir. Bu da onların kripto varlıklarının bir kısmını veya tamamını kaybetmelerine neden olabilir.

Ancak kripto veri sitesi CoinGecko’da bir araştırma analisti olan Daryl Lau’nın açıkladığı gibi, bu kripto para birimlerinin bu kadar hızlı bir şekilde artmasının nedeni DeFi’nin veya Ethereum’un fiyatının çökmeye hazır olmamasıydı.

4chan forumu bunun gibi pump&dump operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen bir topluluk.

cryptoslate

Herkes Bitcoin’i beklerken altcoin sezonu mu geliyor? 4 analistten tahminler


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin