featured

CHZ, spor kulüpleriyle işbirliklerine devam ediyor! Yeni haftada nasıl bir fiyat performansı göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz (CHZ), spor ve eğlence alanını simgeleştirmeyi amaçlayan bir blockchain teknoloji şirketidir.

CHZ, düşüş piyasasına rağmen muazzam bir yükseliş hareketi sergiliyor. Chiliz, dev spor organizasyonları ve takımlarıyla ortaklık kurması sebebiyle bu yazının yazıldığı sırada %6,21 oranında değer kazandı.

Kripto para birimi, dünyanın dört bir yanındaki dev spor organizasyonları ve takımları ile büyük gelişmeler ve ortaklıklar konusunda hız kazandı.

CoinMarketCap verilerine göre CHZ, bu yazının yazıldığı sırada 0,2161 dolar civarında işlem görüyor. Bu da %6,21 oranında artış yaşadığı anlamına geliyor.

Spor kulüpleriyle işbirliği devam ediyor

Geçtiğimiz ay ünlü bir İspanyol futbol kulübü olan FC Barcelona ile ortaklığının duyurulmasının ardından fiyatta büyük bir fiyat artış gerçekleşti.

Altcoin’in 18 Ağustos’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaşarak %73 oranında değer kazandı görüldü. Bu son fiyat artışı ile token, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimlerinden daha iyi performans gösterdi.

Temel olarak Chiliz, çeşitli spor organizasyonlarının hayranlarına özel üyelik avantajları ile NFT’lere erişim, oy hakları ve ürün ödülleri sağlayan sınırlı takas edilebilir taraftar token’ları basmasına izin veren açık bir platformdur.

Chiliz ağını, FC Barcelona, ​​Paris-Saint Germain, Manchester City ve Atletico de Madrid gibi futbol kulüpleri ve organizasyonlarıyla genişletti.

Spor takımları, marka bilinirliği ve pazarlama için Chiliz ile ortaklık kurar. Ayrıca taraftarlara modern ve sürükleyici deneyimler sunar.

CHZ, en iyi performans gösterenlerden biri oldu

Chiliz şu anda 1,293 milyar dolarlık piyasa değeri ile 47. en büyük kripto para birimidir.

CHZ, mevcut fiyat hareketi ile hafta sonu en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden bir tanesi oldu. Altcoin son 24 saat içinde %9,2 oranında bir artış kaydetti.

CHZ grafik

Bu, diğer kripto para birimlerinin performansına kıyasla minimum bir artış olabilir. Ancak bu noktada, düşüş piyasası göz önüne alındığında CHZ’nin performansı olağanüstü.

CHZ, kısa süre önce 15 Eylül’de daha fazla yatırımcıyı token’ı satın almaya ve takas etmeye teşvik eden yeni bir hayran token’ı çıkarma planlarını duyurdu.

Teknik faktörler de altcoin’in yükseliş trendine katkıda bulundu. Fiyat haftalık zaman diliminde en düşük 0,164 dolara dokundu.

Chiliz’in RSI değeri 50 işaretinin üzerine çıkıyor. Bu da güçlü bir satın alma baskısı olduğu anlamına geliyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin