featured

CHZ, son fiyat hareketi ile sahnede yerini aldı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ‘1 numaralı spor ve eğlence fan token ekosistemi’ olarak adlandırılan Chiliz (CHZ), 9 Kasım’da önümüzdeki haftalarda ekosisteminde uygulanacak iki büyük güncellemeyi duyurdu.

Blog gönderisine göre Chiliz, önerilen “Chiliz Chain – Chiliz Chain 2.0’ın yeni ve yükseltilmiş versiyonu” lansmanını doğruladı. Proof-of-Stakeed-Authority (PoSA) zinciriyle CHZ, bir ERC-20 token’ı ve Chiliz Chain’de basılan tüm taraftar token’ları bir araya gelecek.

Proof-of-Stakeed-Authority fikir birliği mekanizması; optimum ölçeklenebilirlik, bir yönetim yapısı, stake etme, hız, CHZ’nin ve taraftar token’larının yardımcı programlarının genişletilmesini sağlayacak. Ayrıca tüm spor ve eğlence endüstrisi için daha fazla Web3 fırsatı sunacaktır.

Chiliz, zincirin hâlâ test aşamasında olduğunu doğruladı.

CHZ altcoin grafik

Chiliz yeni bir zincire ek olarak, yalnızca taraftar token’larına hitap eden bir kripto para borsası olan ChilizX’in piyasaya sürüldüğünü doğruladı.

Blog gönderisine göre borsa, bazıları “Paris Saint-Germain Taraftar Token’ı PSG, Manchester City’nin CITY Taraftar Token’ı,  Arjantin Milli Futbol Takımı ARG, Barselona’nın dahil olduğu geniş bir yelpazede 59 taraftar token’ı için bir ticaret platformu sunuyor.

CHZ için heyecan yüksek

Chiliz ekosistemini vuracak heyecan verici güncellemeler ve son 24 saat içinde genel kripto para piyasasındaki olumlu fiyat düzeltmesi nedeniyle CHZ, fiyatında bir ralli gördü. CoinMarketCap verilerine göre, CHZ %27 oranında artış kaydetti.

Aynı dönemde işlem gören 1 milyar dolarlık CHZ ile işlem hacmi de %30 arttı. Altcoin’in fiyatındaki ve son 24 saatteki işlem hacmindeki buna karşılık gelen büyüme, yatırımcıların varlığın devam eden büyümesine karşı olan yüksek inançları gösterdi.

Bu hareket özellikle dikkat çekiciydi. Çünkü son birkaç gün, satıcıların CHZ piyasasının kontrolünü elinde tuttuğunu gösteren bir fiyat/hacim farklılığı yaşadı.

CHZ olumlu piyasa koşullarında olumlu bir geri dönüş girişiminde bulunurken, satın alma baskısı arttı. Bu da temel göstergelerin yükseliş trendinde konumlanmasına neden oldu.

Bu yazının yazıldığı sırada MFI 60,27 işaretindeydi. Bu da bir yükseliş işaretidir. Göreceli Güç Endeksi ise 51,28 ile nötr noktanın üzerinde kalmayı başardı.

Ayrıca, Chaikin Para Akışının (CMF) dinamik çizgisi konumunu merkez çizgisinin üzerinde.  Bu satın alma baskısının arttığını gösterdi

FTX fiyaskosunun başlamasından bu yana genel piyasayı sarsan kayıpların ardından CHZ’nin MVRV oranı, tüm yatırımcıların token’larını mevcut fiyatından satması durumunda iki kat kâr elde edeceklerini ortaya koydu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin