featured

CHZ fiyatı, gelen hacim ile birlikte yükselişe geçecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında yaşanan dalgalanmaların ardından varlıkların nasıl ilerleme kaydedeceği henüz bilinmiyor. Bu süre zarfında bireysel performanslar öne çıkıyor. Etkinliği fazla olan ve rağbet gören projelerin daha iyi yön aldığını görüyoruz.

Merkezi borsaların zarar görmesi DeFi sahasını genişletti. Öte yandan futbolun geri dönüş yapması da Chiliz’in önünü açtı. Dünya Kupası’na az bir süre kala CHZ fiyatında daha iyimser tablolar görülebilir.

CHZ fiyatı, bir modelin farklılaşan trend çizgilerinden üç kez geri döndü. Bu, trader’ların ticaret kurulumuna kesinlikle saygı duyduğunu gösteriyor. Ayrıca, altcoin son zamanlarda destek trend çizgisinden geri döndü. Geri dönüş yeni bir boğa döngüsünü tetikliyor.

CHZ fiyatı: Önümüzdeki haftalarda 0,30 dolarlık hedef gelebilir

Chiliz fiyat konsolidasyonunun son üç ayı, megafon modeli oluşumunu gösteriyor. Teorik olarak bu devam modeli, daha sonra farklılaşan trend çizgilerinin kırılması üzerine bir yönü destekleyen, yanlara doğru bir belirsizlik rallisi sunar.

CHZ fiyatı son zamanlarda destek trend çizgisinden sıçradı ve %47,8 artışla 0,228 $ yerel direncini vurdu. Bununla birlikte, durgun piyasa davranışına yanıt olarak, altcoin yukarıda bahsedilen dirençten geri döndü.

CHZ fiyatı üç gün üst üste düştü ve %20 kayıp kaydederek 0,1875-0,18 dolar desteğine ulaştı. Ayrıca, bu düşüş sırasında azalan hacim, geçici bir geri çekilmeye işaret ediyor ve uzun vadeli ret, düşüş momentumunun zayıflamasını doğruluyor. Sürekli satın alma ile, model içindeki devam eden boğa döngüsü, %55 daha yüksek olan 0,3 $ olan genel trend çizgisini takip edebilir.

Teknik göstergeler

  • MACD Göstergesi: MACD’nin pozitif ayrışması ve fiyat hareketindeki son iki dip seviye ile sinyal çizgisi, altta yatan yükselişte büyüme olduğunu gösterir. 
  • EMA’lar: yatay EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) Chiliz fiyatında yatay bir ralliyi vurguluyor. Bununla birlikte, bu EMA’lar madeni para fiyatının hemen üzerinde hareket ederek tüccarlar üzerinde ek satış baskısı oluşturuyor.
  • Eğilim: Ayı
  • Oynaklık: Yüksek
  • Direnç seviyesi – 0,227 dolar ve 0,258 dolar
  • Destek seviyesi – 0,18 dolar ve 0,1586 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin