featured

Chimaera Blockchain Teknolojisini Oyun Dünyasına Taşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chimaera,  herkes tarafından beklenen kendi rezerv para birimlerini (CHI) satışa çıkardığını açıkladı. Topluluğa belirtildiği gibi ön satış işlemleri belirlenen tarihte başlamıştır. Bitcointalk forumunda yayınlandıktan sonra hızlı bir şekilde rağbet gören ve topluluklar tarafından takip edilmeye başlanan blockchain oyun platformunu Şubat ayında paylaşılmıştı.

2013 yılında ilk block-zincir oyun tabanlı projeleri olarak karşımıza çıkan  Chronokings ve Huntercoin’in yatırımcıları tarafından desteklenen Chimaera, oyun tabanlı blok-zincir projelerinin devamıdır. Chimaera, blok-zincir’deki tek kişilik oyun klişesini bozarak, birden fazla oyunu ve çoklu oynamayı beraberinde getiriyor.

Chimaera ekibi,  oyuncuların büyük VR (sanal gerçeklik) oyun dünyasında rekabet ettikleri, işbirliği ve ticaret yaptıkları, ittifaklar kurup, savaş açtıkları ve kendi destansı hikayelerini yarattıkları blok-zincir tabanlı  Merkezsiz  Otonom Evrenini kurmayı düşünüyor.

Projenin kurucusu ve CEO’su olan Andrew Colosimo proje ile ilgili :

“ Chimaera’da ki vizyonumuz, Bitcoin’in  ulusal paralar üzerinde yarattığı  etkinin aynısını, oyunda dünyasında yaratmaktır. Oyun geliştiricileri bu dünyadaki en yaratıcı insanlardandır ve biliyorum ki gelecekte muhteşem inovasyonlarla birlikte  oyunuclar için gerçek mülkiyet hakları ve aidiyet gibi özellikleri göreceğiz. Durdurulamayan oyunlar ve VR (sanal gerçeklik) dünyasında sosyalleşmenin yeni yolu olacak  bu gelişmeler sansüre ve engellemelere  karşı daha dirençli olacaktır.”

Platform herşeyi kolaylaştırarak, oyunların sunuculara ihtiyaç duymadan 7/24 çalıştırılabilecekleri tam merkezsiz bir yapı yaratacaktır. Daha öte, oyunlara nadirlik ve değer katacak olan,  kanıtlanabilir bir adalet sistemi kuracak olmasıdır. Oyuncular Chimaera ticaret platformunu kullanarak itemlerini satışa sunabilir veya satın alabilecektir.

Oyun geliştiricileri, teknolojinin sağladığı fayda ile yeni gelir modelleri geliştirebilecek ve mevcut olanları düzenleyebilme avantajına sahip olacak. Ayrıca oyunculara sadakatlerini yerine getirdikleri için gerçek değere sahip öğeler sunabilecekler.

Chimaera, daha basit bir şekilde oyun geliştiricilerine, fraud-proof (dolandırıcılık-kanıtlama) ödeme kapısı olarak hizmet verebilecektir. Uygulama içinde satın almak sahtekarlıkları, dünya genelinde yasal satın almanın 7’de 1’ ini oluşturmaktadır.

Ekip, video oyunları endüstrisine odaklanmış geniş yelpazeli uzmanlardan oluşmaktadır. AAA MMORPPG  ve Facebook oyunlarının geliştirilmesinde belirli bir katkı ile yardımda bulunmuş üyelerden oluşuyor.

İlk beta sürümü 2018’in 1. çeyreğinde, takip eden 3. çeyrekte ise tam merkezsiz yapı , kanıtlanabilir adil oyun ve  platformu kullanabilecek 3. parti oyunlara hizmet verebilecek şekilde geliştirilmesi planlanmaktadır.

Proje platformunun, teknolojisinin, ekosisteminin ve diğer bileşenlerini detaylı bir şekilde açıklayan whitepaper, Chimaera web sitesinde bulunmaktadır.

Website: https://chimaera.io/

Token Satışı: https://chimaera.io/token/

White Paper: https://chimaera.io/downloads/Chimaera_White_Paper.pdf

Bitcointalk Duyurusu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1784048.0

Şirket Adı : Chimaera

Şirket Adresi : Office 2, Suite 2, The Penthouse, Capital Business Centre, Entrance C, Triq taz-Zwejt, San Gwann, MALTA

Temsil Edenin Adı : Ayalies

Temsil Edenin Pozisyonu : Pazarlama

Temsil Edenin Mail Adresi : [email protected]


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin