Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!
Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!

Chiliz taraftar tokenleriyle birlikte Mart ayı performansıyla parmak ısırtıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chiliz (CHZ)’nin geçtiğimiz iki buçuk haftadaki büyüleyici performansı, Şubat ayında veya daha önce satın alanlara ciddi geri dönüşler sağlıyor.

Blockchain tabanlı spor platformu Chiliz (CHZ), altcoin dünyasının bir sektöründe Bitcoin (BTC) ve Ether’i (ETH) gölgede bırakan bir patlama yaşıyor.

Cointelegraph Markets Pro’nun verilerine göre CHZ, % 1.600’ü aşan ay başından bugüne kazançların ardından 17 Mart’ta konsolide oluyor.

Chiliz 2 haftada % 1,650 arttı

Altcoin’ler, Bitcoin’in kendisi tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaşırken önümüzdeki ayların başka hiçbir şeye benzemeyen bir “altcoin mevsimi” üreteceği beklentisi artıyor.

Bununla birlikte, bu ay, bir grup token, geri kalanını oldukça geride bırakan kazançlar elde etmeye başladı. Chiliz ve belirli takımlara bağlı olanlar da dahil olmak üzere spor tokenleri, son haftalarda dramatik bir servet dönüşü gördü. Chiliz, Barcelona FC ve Paris Saint-Germain gibi büyük futbol kulüpleri de dahil olmak üzere çok sayıda taraftar tokeninin temelini oluşturan altyapıyı oluşturuyor.

Yalnızca geçen hafta, Mart ayının başından bu yana % 425 artmış olan taraftar tokeni Team Heretics (TH) liderliğindeki birçoğu % 100 getiri gördü.

Piyasa değerine göre en iyi taraftar tokenları

kaynak: coinmarketcap

Cointelegraph’ın VORTECS ™ ürünü CHZ için tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,86 $ ‘a yükselmeden hemen önce 12 Mart’ta yükseliş görünümü tespit etmeye başlamasıyla Chiliz’in kendisi büyük kazançlar gördü. Katalizöe ise OKEx borsasının token ve diğerleri için marj ticaretini etkinleştireceği haberiydi.

Cointelegraph’a özel VORTECS ™ skoru, piyasa duyarlılığı, işlem hacmi, son fiyat hareketleri ve Twitter etkinliği dahil olmak üzere veri noktalarının bir kombinasyonundan elde edilen tarihi ve güncel piyasa koşullarının algoritmik bir karşılaştırmasıdır.

CEO Alexandre Dreyfus’a göre Chiliz blok zinciri 14 Mart’ta 400.000 aktif cüzdana ulaştı.

VORTECS ™ skoru (yeşil) ile CHZ/USD fiyatı karşılaştırması

Kaynak: Cointelegraph Markets Pro

NFT destekli taraftar tokenleri

Spor tokeninin başarısı, kripto para dünyasını kasıp kavuran yeni bir çılgınlıkla birlikte geliyor – non-fungible tokenler (NFT’ler).

Yeni ortaya çıkan ekosistem, geçen hafta 69 milyon dolara bir jpeg görüntüsü olan bir NFT’nin satılmasıyla pekiştirilen sermaye yatırımıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Özellikle sadık Bitcoin savunucuları için eleştiri, yetersiz tedarik olmaktan uzak ve muhalifler NFT çılgınlığını 2017’nin ICO’larına ve geçen yılki DeFi patlamasına benzetmekte.

Bitcoin ödeme şirketi Bitrefill’in eski CCO’su John Carvalho Çarşamba günü durumu “NFT sanatını açıklamak çok zor çünkü mantıklı değil.” Cümlesiyle özetledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin