Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!
Bugün sert yükselen bu altcoin için kritik seviyeler belirlendi: Artış sürebilir!

Chiliz fiyat analizi: Sessizliği bozabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto dünyasına yenilik getiren Chiliz, “Fan Token” ile büyük ses getirdi. 1 seneyi aşkın bir süre zarfında dünyanın pek çok spor kulüpleriyle anlaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2021 yılına hızlı giriş yapan kripto varlık son zamanlarda oldukça sessiz. Peki CHZ ne zaman harekete geçecek?

CHZ, Mart ayından bu yana yürürlükte olan tarafsız bir modelin sonuna yaklaşıyor. Bu yüzden, yakın zamanda kararlı bir hareket beklentisi bulunuyor. Yaklaşık 6 aydır konsolidasyon içinde yer alan kripto para birimi güç topluyor. Mega altcoin rallisinde yükseliş göstereceğine inanılıyor.

Kripto para birimi, 0.164 cent ile 23 Mayıs’ta gibi düşük bir seviyede işlem gördü. O tarihten bu yana ise yukarı doğru hareket ediyor. Ancak yukarı doğru yaptığı hareket sınırlı kaldı.

Yılı son çeyreğinde token üç kez 0.355 cent alanını denedi. Fakat bir türlü 0.335 cent üzerine kendini atamadı. Şu an bu alan güçlü direnç bölgesi olarak duruyor.

Chiliz ralliye start verebilecek mi?

CHZ, 2021 yılının Mart ayında 0,90 cent ile tüm zamanların zirvesini gördü. O günden bu yana düşüş yaşıyor. Bu düşüşle birlikte hemen hemen 6 aylık bir zaman diliminde akümüle oluyor. Bu da yükseliş öncesi daha çok güç topladığını bizlere gösteriyor.

Chiliz, Eylül 2019 yılında 0,0040 cent noktası en düşük seviyesi olarak kabul ediliyor. En dip ve en uç noktasıyla 225 kat değer kazanan bir varlık. Kendine ait bir borsaya sahip olması Chiliz varlığını eşsiz yapıyor. Spor kulüpleriyle yaptığı anlaşmalar sayesinde piyasada daha çok adından söz ettirecek gibi.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin