ether ve litecoin
Charlie Lee'den Bitcoin, Ether ve Litecoin ile ilgili çarpıcı açıklamalar

Charlie Lee’den Bitcoin, Ether ve Litecoin ile ilgili çarpıcı açıklamalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya hala Bitcoin’i kripto para endüstrisinin önderi ve gözdesi olarak görüyor olsa da, Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, her zaman olduğu gibi bu konuda da farklı görüşlere sahip. Lee’ye göre, bu konum sadece Bitcoin için geçerli değil, aynı zamanda Ether ve Litecoin de önder olma ayrıcalığına sahip.

Charlie Lee Bitcoin’i ilham kaynağı olarak görüyor

Charlie Lee’nin Bitcoin, Ethereum ve Litecoin hakkındaki son twitleri onların öncü kripto olduklarına dair. Bunun nedenini de her büyük kripto borsasında işlem gören ve her donanım cüzdanında saklanabilen özel kripto paralar olarak görmesine dayandırıyor.  Attığı twitte de belirttiğine göre, diğer kripto paralar ya tüm borsalarda listelenmiyor ya da donanım cüzdanına aktarılmaları mümkün olmuyor.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1055570142497665024

Charlie Lee’nin Twitlerine karşılık ise bazı takipçilerinden Charlie’nin Bitcoin, Litecoin ve Ethereum’u önder olarak sınıflandırdığı ölçütlere uyan çeşitli kripto paralar olduğuna dair birkaç yorum aldı. Bir kullanıcının DigiByteCoin ve Dodgecoin’i önerirken başka bir kullanıcı da Charlie Lee’nin Bitcoin Cash ile alay ettiğini düşünüyordu.

Charlie Lee Bitcoin, Ether ve Litecoin hakkındaki görüşlerini Money 2020‘de dile getirdi

Charlie Lee’nin görüşü kendine göre doğru görünse de Bitcoin’in saydığı diğer kripto paralardan her zaman bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. Lee, bilindiği gibi büyük bir Bitcoin hayranı. Geçtiğimiz günlerde Money 2020 Konferansı’nda Charlie Lee, Bitcoin’in 2011’de Litecoin’i oluşturması konusunda ilham verdiğini açıkladı. Ayrıca kripto paraların, insan tarafından çıkarılmış en iyi para biçimlerinden biri olarak övdü.

Bu konferansta konuşan Lee, gizlilik içeren coinler ve önemlerinden de bahsetti. Özellikle, çeşitli dijital para birimlerinin geri ödenebilirliği üzerinde durdu. Charlie, Bitcoin işlemlerinin kökeninin kolayca takip edilebildiğinden dolayı, geri ödenebilir olmadığını belirtti.

Ayrıca, bir kişi Bitcoin gönderdiğinde, alıcının sahip olduğu Bitcoin miktarını görebilir. Buna karşılık, Monero ve Zcash gibi kripto paralar, işlemlerinin gizliliğini arttırmak için büyük yatırımlar yaptılar. Lee’ye göre, bu altcoinler kripto endüstrisini aşağı çekiyor.

Lee’nin Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’i seçmesi için kendine göre nedenleri var. Bitcoin hala bilindiği gibi kripto piyasasının en baskın kripto parası. Ayrıca Bitcoin’in sahip olduğu sermaye ve işlem hacmine ulaşıp onu geçmek ise bir hayli zor görünüyor.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin