Charlie Lee, Litecoin'i Bitcoin ile karşılaştırdı - Kripto Para Haber
Charlie Lee, Litecoin'i Bitcoin ile karşılaştırdı - Kripto Para Haber

Litecoin kurucusu Charlie Lee, “kötü gazetecilik” konusunda kendini savunuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charlie Lee, kripto endüstrisinde en eski kripto paralardan biri olan Litecoin’i kurucusu olarak sektörde tanınan bir isim. Charlie Lee, kötü gazetecilik adını verdiği Litecoin satışıyla ilgili olan bir haber hakkında Twitter’dan açıklama yaptı.

Lee, Aralık 2017’de “bir çıkar çatışması” adını verdiği olaydan sonra tüm Litecoin’lerini satmıştı. Ancak Lee, $LTC’sini mutlak zirvede satmayı başardı. Lee, tüm LTC varlıklarını coin başına yaklaşık 322 dolar seviyesinden indirmeyi başardı. Litecoin şu an 53,50 dolar seviyesinde yer alıyor.

14-15 Eylül 2018’de San Francisco’da düzenlenen LTC Zirvesi’nde konuşan Lee, Twitter’daki hikayeyi takip etmenin yanı sıra LTC’yi zirvede satma konusunu ele aldı.

Charlie Lee, kötü gazetecilik hakkında konuştu

Ünlü isim, $LTC’sini satmasını yorumlarken konuyla ilgili ortaya atılan sansasyonel bir başlıktan söz ederek “kötü gazeteciliğin kriptoda yaygın” olduğunu açıkladı. Litecoin kurucusu şaşkınlıkla $LTC’sini sattığına sevindiğini, aksi takdirde Litecoin’de tam zamanlı olarak çalışamayacağını veya Litecoin Vakfı’na yardım edemeyeceğini için söyledi. Gazeteci bu yorumu aldı ve hikayeyi Lee’ye göre eğip büktü.

Lee, projede çalışmaya devam etmek istediğini ancak fiyat spekülasyonuna dahil olmayı istemediğini ve LTC’nin sahip olduğu hisselerin satılmasının bir çıkar çatışmasını önleyeceğine inandığını açıkladı.

Charlie Lee son olarak şöyle söyledi.

Zaman paradır. Artık Litecoin’de tam zamanlı çalışıyorum ve şirketin başarısına her zamankinden daha fazla yatırım yapıyorum.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin