Başarılı tahminleriyle ünlenen Lee’den kritik Bitcoin ve Litecoin açıklaması
Başarılı tahminleriyle ünlenen Lee’den kritik Bitcoin ve Litecoin açıklaması

Charlie Lee, Bitcoin veya Litecoin’in ölçeklenebilirlik problemlerini açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlarda, Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, kripto para birimi uzerinde kitlesel kabulle ilgili dezavantajlara değindi. Lee, Blockchain teknolojisi için ölçeklenebilirliğin çok önemli bir konu olduğunu ve kripto paranın 10 yıl önce uygulamaya konmasına rağmen henüz kitlesel benimsenme aşamalarına ulaşmadığını belirtiyor.

Charlie Lee: “Kripto paraları kredi kartlarımızla ya da fiat ile daha kolay harcayabileceğiz.”

Charlie’ye göre, kripto para birimindeki ana engellerden biri, ölçekleme problemi. Ölçeklenebilirlik, sektöre yeni tokenlerin, kullanıcıların, yatırımcıların, girişimlerin ve borsaların eklenmesiyle ciddi bir sorun; işlem verileri yığılıyor ve mevcut sistem zorlanıyor.

Ayrıca Lightning Network gibi teknolojilerin Bitcoin veya Litecoin’in ölçeklenebilirlik problemleri için bir çözüm olacağını da sözlerine ekliyor. Ayrıca Lightning Network’ün ademi merkeziyetçilikten ödün vermeden ölçekleme sorunlarını çözebileceğini belirtiyor. Ayrıca Lee açıklamalarına şunları ekliyor:

Şu anda kripto paralara dünyaya yayılıyor, bu yüzden önümüzdeki yıllarda gerçek dünyada daha fazla benimsenme göreceğiz. Ayrıca kripto para birimini kredi kartlarımızla ya da fiat ile daha kolay harcayabileceğiz.

Charlie Lee, kişisel parası Monero’ya olan ilgisini ortaya koydu

Ayrıca Asya’daki kripto para birimi ve Blockchain teknolojisinin benimsenmesini, Amerika Birleşik Devletleri’yle karşılaştırdığımızda kitlesel benimsenmenin daha belirgin olduğunu görüyoruz. Charlie, Asya ülkelerinin kripto para piyasasının yatırımlarına ve spekülasyonlarına daha eğilimli olduğunu belirtiyor.

Charlie kısa süre önce kişisel parası Monero’ya olan ilgisini ortaya koydu. Ona göre, gizlilik ve fungibility Monero’nun önemli özellikleri arasındaydı ve bu özelliklerin Bitcoin ve Litecoin’de yoktu.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin