Charles Hoskinson'dan Elon Musk'a destek! İşte nedeni
Charles Hoskinson'dan Elon Musk'a destek! İşte nedeni

Charles Hoskinson’dan Elon Musk’a destek! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucu ortağı Charles Hoskinson, Twitter uygulaması için yapılan tartışmada Elon Musk’ı destekliyor.  Elon Musk’ın Twitter’ı devralmasıyla ilgili tartışmalar henüz bitmedi. Geçtiğimiz günlerde dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birinin yeni sahibi, Twitter’ın mobil uygulamasının çeşitli mağazalardan kaybolabileceğini söyledi. Buna karşı önlem olarak Musk kendi telefonunu geliştirmeye hazır ve Cardano’nun yaratıcısı da destekledi.

Devralmadan sonra, çoğunlukla platformun hızla değişen kuralları ve politikaları nedeniyle Twitter’ın mobil uygulama listelerinden kaldırılacağına dair konuşmalar ortaya çıktı. Hızlı değişikliklere rağmen, Twitter web sitesinde rekor kıran günlük aktif kullanıcı sayısı bildirdiğinden, uygulamanın en önemli ölçümleri bozulmadan kalıyor.

Cardano’nun yaratıcısı, aktif olarak Twitter’ın merkezi olmayan bir versiyonunun oluşturulmasını savunuyordu. Ancak, devralmadan bu yana Elon Musk, herhangi bir merkezi olmayan teknolojiyi Twitter’a uygulamak istemiyor. Eski FTX CEO’su ile yaptığı kişisel sohbette, platformu blockchain üzerinde çalıştırmanın doğru olmayacağını ve kripto uygulamasının hiçbir anlam ifade etmediğini belirtti.

Musk, Twitter’ın blockchain tabanlı olmayacağını açıkça belirtmiş olsa da, girişimciyi mavi onay işareti gibi ağdaki hizmetler için ödeme olarak belirli kripto para birimlerini kabul edebileceğini ifade etti.

Cardano’nun yaratıcısı, Musk’a Twitter’ı daha blockchain dostu hale getirmesi için yardım teklif etti. Ancak Musk bu teklife sıcak yanıt vermedi. zamanda Musk, büyük teknoloji şirketlerinin ve hükümet düzenleyicilerinin aşırı sınırlamalarından kaçınmak için kendi “Tesla Telefonunu” yapmaya hazır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin