Charles Hoskinson mevcut kripto piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu!
Charles Hoskinson mevcut kripto piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu!

Charles Hoskinson mevcut kripto piyasası hakkında önemli açıklamalarda bulundu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Charles Hoskinson, üzerimize yeni bir kripto kışının geldiğini ve pazarın paniklemiş durumda olduğunu söylüyor. Bu arada Alman ekonomist Holger Zschaepitz, mevcut Bitcoin düzeltmesinin 2020’de olduğundan daha küçük olduğunu düşünüyor.

“Bu sizin ilk kripto kışınızsa, hoş geldiniz”

Charles Hoskinson, daha önce piyasada böyle bir dönemi henüz yaşamamış olan herkesi kripto kışına davet etti.

Bu “kışların” her zaman beklenmedik bir şekilde geldiğini ve herkesin ilk başta paniklemeye başladığını söyleyerek, bu düşüş dönemlerinin birçoğunu gördüğünü belirtti. Birkaç ay içinde genellikle bir dip bulunur ve ardından piyasanın yukarı tırmanması uzun zaman alır.

Bir ekonomist, mevcut çöküşün olağandışı olmadığını söylüyor

Holger Zschaepitz, kripto topluluğuna şu anda gerçekleşen düşüşünün ilk olmadığını ve bunda tarihte olağandışı bir şey olmadığını hatırlatmak için Twitter’a gitti.

Şu anda, Bitcoin’in Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %61 düştüğünü yazdı. 2020’de, BTC kısa bir süreliğine 4.000 doların altına düştüğünde fiyat kabaca %80 düştü.

Önceki kripto kışı 2018’in başlarında meydana geldi ve Bitcoin’in Ocak ayında 39.700 dolara yükseldiği ve ardından Tesla’nın BTC’yi satın alıp BTC ödemelerini kabul etmeye başlamasının ardından Nisan ayında 63.000 doların üzerine çıktığı 2021 yılına kadar sürdü. İkincisi uzun sürmedi; Elon Musk, çevre ile ilgili tartışmalı Proof-of-Work madenciliği konusunu gerekçe göstererek onları dondurdu.

Bugün erken saatlerde Bitcoin 26.300 dolara düştü, ancak şimdiye kadar 27.500 dolarlık bölgeye toparlandı. İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, 2.000 doların altında oturuyor ve 1.890 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin