Cardano CEO'su Donald Trump'ın hesabını banlayan Twitter'a karşı
Cardano CEO'su Donald Trump'ın hesabını banlayan Twitter'a karşı "merkezsiz sosyal medya" kurma yoluna olabilir

Charles Hoskinson: “Algorand, Cardano için “gerçek bir rakip” olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charles Hoskinson’a göre Algorand, Cardano için gerçek bir rakip olabilir. Yeni bir Blockchain ve kripto para şirketi olan Algorand, kısa bir süre önce bir yatırım grubundan 62 milyon dolar kaynak sağladıktan sonra gündeme geldi. Blockchain şirketi, MIT profesörü ve Turing Ödülü sahibi Silvio Micali tarafından kuruldu. Bu gelişmeye karşılık olarak, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yeni Blockchain şirketinin, Cardano için “gerçek bir rakip” olduğunu söyledi.

Çarşamba günü yapılan resmi açıklamaya göre 62 milyon dolarlık girişim sermayesi, kripto para birimi ve finansal hizmet topluluklarını temsil eden geniş bir küresel yatırım grubundan geldi.

Algorand, Cardano için ciddi bir rakip olabilir mi?

Hem Algorand hem de Cardano’nun ölçeklenebilirlik sorunlarının, proof-of-stake protokolünün kullanılarak çözüleceği belirtiliyor. Dahası, her iki şirket de, “Blockchain trilemmasını” çözen, merkezsiz, güvenliği ve ölçeklenebilirliği optimize eden bir teknolojiye sahip oldukları iddia ediliyor.

Micali şöyle söyledi:

Algorand’ı, gerçekten küresel ve merkezi olmayan bir ekonomi için bir iş kurma protokolü oluşturma hedefiyle birkaç yıldır geliştirmekteyiz.

Şirket ayrıca, teknoloji şirketlerinden iki eski üst düzey yöneticiyi bünyesine kattı. Boston merkezli bulut şirketi Fuze’un eski kurucu ortağı Steve Kokinos, şirketin CEO’su ve yazılım sağlayıcısı LogMeIn’in eski CMO’su olan Sean Ford, Algorand’ın baş işletme yetkilisi olarak şirkette görev alacaklar.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin