Charles Hoskinson: ABD hükümeti Bitcoin ve Cardano'yu yasaklayamaz
Charles Hoskinson: ABD hükümeti Bitcoin ve Cardano'yu yasaklayamaz

Charles Hoskinson: ABD hükümeti Bitcoin ve Cardano’yu yasaklayamaz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun yaratıcısına, son AMA oturumu sırasında kripto para birimlerinin ABD hükümeti tarafından yasaklanıp yasaklanamayacağı soruldu.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, güneşli Colorado’dan canlı yayınlanan en son AMA oturumunda, ABD’nin Bitcoin’i potansiyel olarak yasaklaması ve ardından Cardano’nun da dahil olduğu çeşitli konulara değindi.

33 yaşındaki matematikçi böyle bir olasılığı kararlı bir şekilde reddetti:

O gemi kalktı. Bitcoin yasaklanmıyor.

Efsanevi hedge fonu yöneticisi Ray Dalio geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in ABD hükümeti tarafından yasadışı ilan edilme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti.

Dalio, kriptoyu yasaklamayı planlayan bir ülkeye örnek olarak Hindistan’dan bahsetti.

Novogratz henüz bir Cardano tutkunu değil

Hoskinson ayrıca, iki saatlik AMA seansı sırasında Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz ile henüz bir konuşma yapmadığını açıkladı.

Henüz bir telefon görüşmesi yapmadık ama yapacağız. Onunla konuşmaktan ve ADA (veya ilgilendiği herhangi bir şey) hakkında konuşmaktan mutluyum.

IOHK patronu ayrıca, topluluğu Novogratz’ın ADA trenine atlaması için umut beslememeye çağırdı:

Belki onu Cardano’nun gerçek bir proje olduğuna ikna edebiliriz. Sanırım muhtemelen Ethereum Kool-Aid’den içiyor ve bizim bir hype ve benim patolojik bir yalancı olduğumu düşünüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin