CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”
CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”

Binance CEO’su: “Boğa piyasası her an geri dönebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cryptoglobe at the Consensus ile yapılan bir röportajda Changpeng Zhao, son derece hızlı yükselen görünümünün ardındaki mantığı açıkladı. Changpeng Zhao, boğa piyasasının her an geri dönebileceğini söyledi.

Röportaj boyunca CZ, kripto endüstrisi borsalar, düzenlemeler ve tabii ki piyasanın geleceği de dahil olmak üzere pek çok farklı konuyu ele aldı.

Binance CEO’su piyasaları analiz etmemekle birlikte (inceleme ve manipülasyon korkusu nedeniyle) Bitcoin’in temel destek seviyelerinde yükseliş işareti gördüğünü belirtti:

2018’de çok güçlü bir 6000 dolarlık destek gördük, ancak 2015’te destek seviyesi 200 dolardı. Buna yıllık olarak bakıyorum. Şu anda herhangi bir ayı piyasasında olduğumuzu hissetmiyorum. Evet, eğer haftalık ya da aylık olarak bakarsanız, evet bir ayı piyasası vardı, ama bir hafta boyunca sadece 20 bin dolar seviyesindeydi… Ben her zaman uzun vadeye bakarım. Kendimi asla satmam. Ben her zaman alırım ve beklerim.

Changpeng Zhao, boğa piyasası ile ilgili tahminlerini açıkladı

CZ, Piyasanın daha sonradan tersine bir geri dönüş içerisine girebileceğini inandığını ekleyerek devam etti:

Yani, bence boğa piyasası her an dönebilir ve tarihsel olarak baktığımızda Ekim-Aralık ayları iyi geçecek. Noel’den önce genellikle piyasalar çok sık yükseldikleri aylardır ama bu yıl olacağını ya da olmayacağını şu an için söyleyemiyorum.

Uzayı analiz etme konusundaki isteksizliğine rağmen CZ, düşüncelerini paylaşmaktan da çekinmedi. Binance CEO’su geçtiğimiz günlerde, bu ayın başında 1000x fiyat artışlarının geçmişte kaldığına dair bir tahminde bulunmuştu.

Hala 1000x’lik bir artış görüp görmediği sorulduğunda, CZ Twitter’dan şöyle söyledi:

Kesinlikle! Bence daha çok olacak. O zaman bu tweet’i saklayacağım ve oraya vardığımızda gerçekten ne zaman olduğunu bilmiyorum ama oraya vardıklarında bu tweet’i retweetleyeceğim.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin