Binance ERC 20 token problemini, kendi sistemsel yapısı ile çözdü
Binance ERC 20 token problemini, kendi sistemsel yapısı ile çözdü

Changpeng Zhao açıkladı: Binance ERC 20 token problemini çözdü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün hacim açısından dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance ERC 20 tokenlerinin depolanma sürecinde bazı problemler yaşadığını açıkladı. Borsa kullanıcıları da bu tokenleri cüzdanlarına yatırmakta zorluk çekti.

https://twitter.com/cz_binance/status/1055683272074817538

Binance ERC 20 token problemini, kendi sistemsel yapısı ile çözdü

20 Ekim’de Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), kullanıcılara sorunun çok ciddi olmadığını ve platformdaki işlemlerin ve adreslerin katlanarak büyüdüğü gerçeğinde kaynaklandığını söyledi. Ayrıca, cüzdanların çoğunun bu tür işlem miktarlarıyla başa çıkmak için donanımlı olmadığı ve bu nedenle de Binance’in sorunu çözmek için her şeyi kendisinin yaptığını da sözlerine ekledi.

CZ daha sonra bir açıklama daha yaparak sorunun çözüldüğünü ifade etti. ERC 20 tokenleri ile ilgili herhangi bir sorun olmaması Binance kullanıcılarının rahat bir nefes almasını sağladı.

Changpeng Zhao: “Kripto paralar şeffaflık konusunu çözebilir.”

Bu konu CZ, Binance Dünya Yatırım Forumu’nda konuştuktan sadece bir gün sonra gerçekleşiyor. Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen konferans sırasında CZ, kripto paraların şeffaflık konusunu nasıl çözebileceğinden ve daha hızlı ve daha kesintisiz işlemlerin ek avantajından bahsetti. CZ konuya yönelik şunları söyledi:

Blockchain teknolojisinin dünyası birçok kullanım örneğine sahip ve herkes tarafından hatırlanmak zorunda. Şahsen, daha iyi bir şeffaflıkla, 100 kat daha iyi sonuç alabileceğimize inanıyorum.

https://twitter.com/cz_binance/status/1055686924944527360

Binance yetkilisi, aynı zamanda, teknolojinin kullanılmasıyla maddi ve manevi eksikliklerin ortadan kalkacağını belirtiyor ve şunları söylüyor:

Sosyal problemlerle başa çıkmak için bağış yapmak, benimsenmeyi arttırmanın başka bir yolu. BCF’ye bağış yapan çok sayıda insan da inanılmaz ve bu vakfa 3 milyon dolar bağışlayan Justin Sun’a teşekkür ediyorum.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin