Chainlink yükseltmesi LINK sosyal aktivitesini arttırdı! Fiyata yansıyacak mı?
Chainlink yükseltmesi LINK sosyal aktivitesini arttırdı! Fiyata yansıyacak mı?

Chainlink yükseltmesi LINK sosyal aktivitesini arttırdı! Fiyata yansıyacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- LINK’in sosyal etkinliği, Chainlink Economics 2.0 yükseltmesiyle birlikte yükselişe geçti. Sosyal faaliyetlere ilişkin artış ise fiyata henüz yansımadı.  200 günlük MA ve Bollinger üst bantları altcoin’i tehdit ediyor.

Chainlink’in token’ı LINK’in sosyal etkinliği, şirketin protokol güncellemesi Chainlink Economics 2.0’ı duyurmasından bu yana hızla yükselişe geçti. Link’in sosyal etkinliği dün 35.540’tan 44.173’e yükseldi. Bu yükselişin ise devam etmei bekleniyor.

Chainlink Economic 2.0 yükseltmesinin bir parçası olan Chainlink BUILD programı, Chainlink ekosistemindeki diğer projelerin büyüme hızını arttırmayı amaçlıyor.

Proje, pay sahipleri gibi Chainlink hizmet sağlayıcılarına ağ ücreti taahhütleri ve diğer teşvikler karşılığında Chainlink hizmetlerine gelişmiş erişim ve teknik destek sağlamayı hedefliyor. Ancak, sosyal aktivitede gösterilen artış LINK’in fiyatını yansıtmıyor gibi görünüyor.

LINK fiyatı için sırada ne var?

Elde edilen verilere göre Chainlink son 24 saatte %1,70 arttı ve 5,87 dolardan işlem görüyor. Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi LINK, 14 ile 16 Kasım tarihleri ​​arasında fiyatta bir miktar değişim yaşadı. 16 Kasım’dan bu yana fiyatlar 20 Kasım’a kadar yatay hareket ediyor.

Bununla birlikte, beyaz paralel çizgilerle gösterildiği gibi, LINK, Cuma gününden bu yana 6,068 dolarlık bir düşük seviye kaydettikten sonra yeni düşük seviyeler kaydediyor. Altcoin diğer gün 5,920 dolarlık yeni bir düşük seviye kaydetti. Ardından, dün en düşük seviyesi olan 5,601 dolara ulaştı.

Özellikle, düşüş eğilimi geçmiş gibi görünüyor. Grafikteki yeşil noktalı çizgi, LINK yeni yüksek dipler kaydettiği için bunun bir yükseliş eğiliminin başlangıcı olabileceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, Bollinger bantları da genişliyor ve trendin tersine dönebileceğini gösteriyor. Altcoin fiyatı, grafikte gösterilen yeşil noktalı çizginin aksine, düşüş eğilimi gösteren üst Bollinger bantlarıyla örtüşüyor. Daha ilgi çekici olan, 200 günlük MA ile üst Bollinger bantlarının birbirine çok yakın olmasıdır. Bu nedenle, 6,147 dolar seviyesindeki 200 günlük MA, Direnç 1’den önceki ani direnç görevi görüyor.

Bununla birlikte, boğalar acil direnci zorlarsa, 6,5 dolardaki direnç seviyesini zorlayabilir. Ayılar hakim olursa, LINK Destek 1’e 5,6 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin