Chainlink yeni zirvelere ulaşmaya çalışırken bu altcoin ilk 10’u zorluyor
Chainlink yeni zirvelere ulaşmaya çalışırken bu altcoin ilk 10’u zorluyor

Chainlink yeni zirvelere ulaşmaya çalışırken bu altcoin ilk 10’u zorluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin rallisinin duraklat düğmesine basmasıyla, merkezi olmayan finans sektörü nihayet parlama anına kavuştu.

Aave (AAVE) ve Uniswap (UNI), son 24 saat içinde sırasıyla yüzde 14,97 ve yüzde 7,54 değer kazandıktan sonr, kripto sıralama web sitesi CoinMarketCap’te çok beğenilen ilk 10’a yaklaşıyor.

İki DeFi sevgilisi, Dan Larimer’ın bu ayın başlarında Block.one’dan aniden ayrılmasıyla toparlanmaya başlayan EOS’u geçmeyi başardı. Ayrıca Tezos (XTZ), Monero (XMR) ve Tron (TRX) gibi önde gelen kripto para birimlerinin de önündeler.

DeFi

Otomatik piyasa yapıcısı Uniswap’in yerel tokenı olan UNI, Eylül ayındaki sürpriz airdrop sırasında dağıtılan tokenler 10 $’ı aştı.

25 milyar dolarlık bir piyasa

DeFi sektörünün büyümesi, geçtiğimiz yıl boyunca olağanüstü bir şey oldu. Ocak 2020’nin sonlarında, çeşitli merkezi olmayan finans protokollerinde kilitlenen toplam değer 1 milyar doların hemen altındaydı. DeFiPulse tarafından sağlanan verilere göre bu rakam 25 milyar doların oldukça üzerinde.

DeFi

Ethereum tabanlı borç verme protokolü MakerDAO, DeFi tacını kilitli 4,5 milyar dolar değerinde tutuyor, ancak çok sayıda rakip onu takip ediyor. Aave, Compound ve Uniswap 3 milyar doları gölgede bıraktı.

Chainlink, yeni zirvelere ulaşıyor

Chainlink (LINK), aynı zamanda şu anda en sıcak kripto para birimlerinden biridir.

Chainlink, 15 Ocak’ta Ağustos 2020’den bu yana ilk kez tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin’in zayıflığı, LINK’in daha yükseğe çıkmasını engellemedi ve oracle tokenı, 25.5 $’lık bir başka tüm zamanlar rekoruna ulaştı.

Chainlink

Bu patlayıcı hareketlerin arkasındaki olası katalizörlerden biri, tokena bağlı yeni bir trust ekleyen varlık yöneticisi Grayscale olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin