Chainlink yeni bir ortaklığı duyurdu! Yükseliş geliyor mu?
Chainlink yeni bir ortaklığı duyurdu! Yükseliş geliyor mu?

Chainlink yeni bir ortaklığı duyurdu! Yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Chainlink SWIFT ile işbirliği yapacağını duyurdu. Chainlink blockchainde token transferleri talimatı vermesini sağlayacak bir kavram kanıtı oluşturmak için SWIFT ile işbirliği yapıyor. Chainlink, bunun herhangi bir finansal kurumun yüksek ön maliyetlere gerek kalmadan blockchain teknolojisinin gücünden yararlanmasına izin vereceğine dair bilgi paylaştı. Bu ek fayda düzeyi ve LINK tokeninde uygulanması, altcoin’in fiyatının artışına neden olabilir.

Chainlink (LINK) almak için doğru zaman mı?

29 Eylül 2022’de Chainlink (LINK) 7,764 dolar değerindeydi. LINK kripto para için tüm zamanların en yüksek seviyesini aştı LINK’in 10 Mayıs 2021 tarihinde değeri 52,70 dolar

Değerinde işlem görüyordu. LINK en düşük değeri 6,39 dolarla, en yüksek değeri 8,41 dolarla gördü. Bu, 2,02 dolar veya %31’lik bir fiyat farkını gösterir.

Altcoin ayrıca 24 saatlik performansına göre en düşük 7,66 dolardan en yüksek ise 8,52 dolardan işlem gördü. Bu ise0,86 dolar veya %11’lik bir artışa denk geliyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak yatırımcılar, Ekim 2022’nin sonuna kadar 10 dolara çıkabileceğini düşünerek LINK’e yönelebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin