Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Chainlink ve NEM fiyat analizi: Rekordan dönen LINK tekrar yükselişe mi geçiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink küçük bir düzeltmenin ardından güçlü bir boğa koşusuna başlayarak yeni rekor seviyelere yükselebilir. NEM tarafında ise piyasanın boğaları 0,377 dolarlık destek seviyesinde kalırsa, XEM de grafiklerde yukarı hareket edebilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink fiyatı dünkü ATH’den düşerken, piyasanın ayıları son birkaç ticaret seansında LINK piyasasının kontrolünü ele geçirdi. Kırmızı çubuklar yarıdaki çizgiye doğru hareket ederken, söz konusu momentum Awesome Osilatör tarafından da gözler önüne serildi.

Daha derin bir düzeltme, LINK’in aşağı doğru 28,5 dolarlık destek seviyesine hareket ettiğini görebilir. Ancak yakın zamandaki boğa koşusu hesaba katıldığında, uzun vadede piyasanın boğalarının tercih edilmesiyle, düzeltme muhtemelen geçici olacaktır.

CMF, endeks yarı çizginin üzerinde kaldığı için kurumsal para akışının güçlü olduğunu gösterdi. Konsolidasyon aşamasının sonu muhtemelen LINK’in grafiklerin üst sıralarında daha yeni bir rekor kırmasıyla sonuçlanabilir.

NEM (XEM) fiyat analizi

Bu yazının yazıldığı sırada NEM fiyatı son 24 saat içinde mütevazı bir şekilde %2 arttığı için yeşil bölgede işlem görüyor. Ancak göstergeler, MACD çizgisi Sinyal çizgisinin altına indiğinden ve Awesome Osilatör dengenin altına düştüğü için satıcıları tercih etti.

0.377 dolarlık destek seviyesi önemli olabilir ve seviye satış baskısına dayanırsa yükseliş eğilimi ortaya çıkabilir. Fiyat yukarıda belirtilen desteğin altına düşerse, NEM bir sonraki savunma hattına 0.348 dolarda meydan okuyabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin