Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Chainlink ve Dash fiyat analizi: Altcoinlerde son durum, beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink boğaları 16 dolar seviyesini ele geçirdi. Dash ise ivme ile 100 dolara yaklaştı ve 104 dolardaki direnç seviyesini test etmek için yükselebilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Fiyat ile OBV arasında düşüş eğilimi var. OBV, artan satış hacmini belirtmek için daha düşük bir zirve yaparken, fiyat daha yüksek bir zirve yaptı.

Bu anlaşmazlık LINK için bir geri çekilme habercisi olabilir. Ancak 16 dolar seviyesi önemli bir seviye. Eylül başında kontrol ayılara bırakıldı ve boğalar o zamandan beri fiyatı 15,9 doların üzerine çıkaramadı.

Bu nedenle, piyasanın boğaları önümüzdeki birkaç gün içinde 16 dolar seviyesini savunabilirse, LINK’in Aralık ayındaki düşüşünden bu yana devam ettiği yükseliş trendine daha fazla güven verecektir.

14,55 dolara düşmek bile son birkaç haftanın trendini tersine çevirmek için yeterli olmayacak, ancak eldeki kanıtlara göre böyle bir düşüş olasılığı düşük.

Dash fiyat analizi

Dash, 93 dolarlık destek seviyesinin üzerine çıktı. RSI, DASH’ın arkasındaki yükseliş momentumunu vurgulamak için 50’de nötrün üzerine yükseldi ve psikolojik seviyeyi 100 dolardaki hedefledi ve başka bir direnç seviyesi hemen onun üzerinde 104 dolarda.

Kısa vadede 94 dolarlık bir yeniden test ve ardından 100 dolara geçiş olası bir senaryo gibi görünüyor. Aslında piyasadaki boğalar önümüzdeki birkaç saat içinde kontrolü ele geçirip fiyatı yukarı çekerse, 94 dolarlık bir yeniden test gerçekleşmeyebilir.

Her iki durumda da, daha sonra 104 dolara hareket beklenebilir.

DASH, kasım ayının sonlarından bu yana 85 – 115 dolar aralığında işlem görüyor. Bu aralığın orta noktası 100 dolar ve bu psikolojik seviyenin önemini pekiştiriyor. Bu nedenle, 100 doların üzerinde bir reddedilme veya yükselme, DASH için bir sonraki hareketi muhtemelen belirleyecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin