Chainlink ve Bittorrent Token fiyat analizi: LINK ve BTT yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik görünüm ne anlatıyor?

Chainlink ve Bittorrent Token fiyat analizi: LINK ve BTT yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, 33,1 – 31,2 dolarlık sıkı kanalda zayıf bir hacmile işlem görüyor ve kısa vadeli bir yükselişe karşı duruyor. BitTorrent Token’ın ise azalan bir üçgenden daha aşağı kırılması öngörülüyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

1 saatlik zaman diliminde, Chainlink, 4 saatlik daha uzun zaman diliminde artan bir model içinde olmasına rağmen 33.1 – 31.2 dolar kanalı arasında kaldı. Ancak ADX son birkaç seansta yatay hareket etti ve piyasada zayıf bir eğilim gösterdi.

Stokastik RSI, aşırı alım bölgesinde hareket ettikten sonra bir geri çekilme sinyali verdi. Son 24 saatte zayıflayan hacimler de yukarı doğru bir kırılma olasılığını reddetti. Fiyatın ters yönde kırılması durumunda, ek savunma alanları 30.29 dolar ve 29.3 dolar. Bu arada, son zamanlarda yapılan bir analiz, LINK’in mevcut boğa döngüsünün sonunda olabileceğini öne sürdü.

Bittorrent Token (BTT) fiyat analizi

Birkaç gün önce bir çöküşten kaçınılmış gibi görünse de, BitTorrent Token hala 4 saatlik grafikte azalan bir üçgenin sınırları içinde. Bu modelden ve 0,0063 ve hatta 0,0052 dolarlık destek hatlarına doğru aşağı yönlü bir hareket bekleniyor.

RSI daha düşük zirveler oluşturdu ve zayıflama eğilimi gösterdi. Aşırı satım bölgesine doğru bir hareket, modelin alt trend çizgisinden bir kırılmayı başlatabilir. MACD çizgisi denge işaretinin altında kaldı ve ayı piyasasını vurguladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin