Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir
Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

Chainlink ve AAVE, yükseliş trendine devam etmeden önce bu seviyelere düşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink ve AAVE, henüz bir zemin bulamamış gibi görünüyor. Olası bir genel toparlanmadan önce popüler altcoinler aşağı yönlü hareketlerine devam edebilirler.

Chainlink ve AAVE, kripto para piyasası artan kâr alma döneminden geçtiği için son yedi gün içinde %24’ten fazla değer kaybetti. Teknik formasyonlar, yükseliş trendi devam etmeden önce ufukta daha fazla kayıp olduğunu gösteriyor.

Chainlink geri tepme bölgesine yaklaşıyor

Chainlink, geçen hafta piyasa değerinin %28’den fazla düştüğünü gördü ve bir destek seviyesi daha fazla kaybı önledi.

Tom DeMark (TD) Sıralı göstergesi, LINK’in 12 Kasım’daki 3 günlük grafiğinde bir satış sinyali verdi. Düşüş formasyonu, bir ila dört 3 günlük mum çubuğu düzeltmesi öngörerek yeşil dokuzlu bir mum çubuğu olarak gelişti.

Kötümser görünüm, LINK’in 29 $’da üç günlük grafikte 100 mumluk hareketli ortalamaya düşmesiyle doğrulanmış görünüyor. Bu kritik destek seviyesini korunmaya devam ederse, fiyatlar 70$’a yükselebilir.

Chainlink US dollar price chart Source: TradingView

Bununla birlikte, destek olarak üç günlük grafikte 100 mumluk hareketli ortalamayı kebtemesi durumunda Chainlink 25 $’daki 50 mumluk hareketli ortalamayı test edebilir ve kenarda kalan yatırımcıların piyasaya geri dönmesi için daha iyi bir fırsat sunabilir. Chainlink’in fiyat geçmişi, bu altcoinin Mayıs 2018’den beri tutulduğu paralel bir kanalın alt kenarına denk geldiği için 25 dolar, son dayanak noktası olarak çalışabilir.

LINK o zamandan beri bu teknik oluşumun alt sınırına her düştüğünde, düşüş trendi tükendi ve fiyatlar formasyonun üst sınırına yükseldi. Bu noktadan itibaren, LINK reddedilme eğilimindedir, bu paralel bir kanalın özellikleriyle tutarlıdır.

Şimdi Chainlink, kanalın alt trend çizgisine yaklaşırken  ana yükseliş eğilimi devam ediyor gibi görünüyor. Son üç yıldaki benzer fiyat hareketi, LINK’in 25$’a ulaştıktan sonra kanalın orta veya üst trend çizgisine doğru yükseldiğini gösteriyor.

Bu direnç alanları sırasıyla 70 dolar ve 200 dolar.

AAVE sınır bölgelerinde volatil hareketler gösteriyor

AAVE, büyük bir fiyat hareketi yapmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Piyasa değerine göre en büyük 50. kripto para birimi, on aylık bir durgunluk dönemindeydi ve bir dizi daha düşük zirve ve daha yüksek dip yaptı. Bu fiyat davranışı, 3 günlük grafikte simetrik bir üçgen oluşmasına neden oldu.

AAVE’nin geçen hafta yaptığı %24 düzeltmesi, üçgenin azalan trend çizgisi tarafından reddedilmesinden kaynaklandı. Geri çekilme, fiyatlar modelin yükselen trend çizgisine 245 $ ‘dan ulaşana kadar uzayabilir.

DeFi tokeni üçgenin zirvesine yaklaştıkça, daha önemli bir yükseliş volatilitesinin yakın olduğuna işaret ediyor.

AAVE US dollar price chart Source: TradingView

350 dolarlık direnç seviyesinin kırılması, AAVE’nin %82’den fazla artarak 635 dolara doğru yükseldiğini görebilir. Yine de yatırımcılar, iyimser görünümün doğrulanması için destek olarak üçgenin yükselen trend çizgisini 245 dolarda tutmalı. Bunu yapmamak, 168 dolara ve hatta 91 dolara doğru daha dik bir düzeltmeyle sonuçlanabilir.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin