16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
16 Mart Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

Chainlink, STEEM, Maker fiyat analizi: 02 Şubat

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink (LINK), 24,29 dolarlık direncinin üzerinde bir hareketi hedefliyor gibi, ancak zayıf momentum, piyasadaki boğaların listelerde fiyatı yükseltmek için mücadele edebileceği anlamına geliyor. Sağlıklı satın alma aktivitesi ve ticaret hacimlerindeki artış, 0,19 dolarlık direncinin üzerinde bir yükseliş için STEEM’i destekledi. Son olarak, fiyat 1.352 dolarlık destek seviyesinin altına düşerse, MKR’nin düşüş döngüsü önümüzdeki birkaç seansa yayılabilir.

Chainlink (LINK)

Chainlink, kripto para son birkaç seansta bir miktar satın alma baskısı kaydettiği için 22,2 dolarlık destek seviyesini test ettikten sonra kuzeye yöneldi. Piyasa değerine göre dünyanın yedinci en büyük kripto para birimi olan Chainlink, yazım anında % 3,3 oranında arttı. Hareket 24.29 $ ‘da bir yükseliş gösterebilir, ancak bu işaretin üzerinde bir kırılma, piyasadaki momentum zayıf olduğu için olası görünmüyor. Bu, momentumun boğa tarafında düşük olduğunu gösteren Müthiş Osilatör tarafından desteklendi.

Dengeli Hacim, hafif bir artış kaydetti ve fiyat 22.2 $ ‘lık destekten toplanırken bazı satın alma faaliyetlerine işaret etti. Ancak, OBV grafiklerde sürekli olarak düşük seviyelere çıktığı için alıcı sayıları geçtiğimiz hafta düştü. Kısa vadede LINK, anlık destek ve direnç seviyeleri arasında ticaret yapabilir.

STEEM

STEEM, fiyat 0.19 $ direncinin üzerinde bir hareket izlediğinden, yazı yazılırken yükseliş eğilimi gösterdi. 24 saatlik alım satım hacimleri bir artış kaydettiğinden ve son 24 saatte alım aktivitesi arttığından, STEEM hemen üst tavanının üzerinde bir hareket için güçlü bir vaka yaptı.

Stokastik RSI, endeksin aşırı alım bölgesine işaret etmesi nedeniyle yükseliş eğilimini de destekledi. Chaikin Para Akışı sıfırın üzerine çıktı ve sermayenin kripto varlığa aktığını gösterdi. Düşüş senaryosunda, 200-SMA (yeşil) fiyat düşüşüne karşı tampon görevi görebilir.

Maker (MKR)

Maker’daki Bollinger Bantları sıkıştırıldı ve fiyattaki düşük oynaklığı vurguladı. Aslında, fiyat 1.352 ila 1.563.5 dolar arasında hareket ettiğinden, son 7 günde düşük dalgalanma dönemi normdu. Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri mumların üzerindeydi ve MKR’nin son birkaç seans için düşüş trendi içinde olduğunu öne sürdü.

1.563 $ ‘lık üst bariyerin üzerinde bir kırılma, yükselişin tersine döndüğünü işaret eder, ancak işlem hacimleri % 13.5 düşüşle 160 milyon $’ a düştüğü için bu pek olası görünmüyor. Diğer taraftan, destek seviyesinin altına düşmek, MKR için genişlemiş bir düşüş piyasasına işaret edecektir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin