Chainlink staking başlatıldı! Fiyat beklenmeyen tepki verdi!
Chainlink staking başlatıldı! Fiyat beklenmeyen tepki verdi!

Chainlink staking başlatıldı! Fiyat beklenmeyen tepki verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, son birkaç ayda sağlam bir fiyat performansı gösteriyor, tokenin değeri 6 dolardan 9 dolara yükseldi ve LINK sahiplerine %40 kar getirdi. Ancak söylentiyi alıp haberleri satma kuralı hiç bu kadar doğru olmamıştı.

Yerel zirveye ulaştıktan yaklaşık iki hafta sonra LINK, satışlarda büyük bir artış gördü. Kısa vadeli yatırımcıların çoğu, Chainlink staking’in uygulanmasından önce varlıklarını düşürdü. Ancak LINK’in değerindeki ani düşüşün arkasında başka nedenler de var.

Hacim/fiyat farkı

İşlem hacmi, piyasadaki yatırımcı ve sipariş sayısının bir temsilinden daha fazlasıdır. Hacim profilleri, piyasanın derinliğini, likiditeyi ve bazen oynaklığı temsil eder.

Belirli bir fiyat performans döneminde devam eden belirli hacim kalıpları da vardır. Chainlink örneğinde, olumlu fiyat performansı ile mevcut hacim arasındaki farklılık, tanık olunan rallinin kademeli olarak güç kaybettiğini ve tersine dönüşün an meselesi olduğunu gösterdi.

Staking ile ilgili problemler

Testin ilk sürümü beta modunda yayınlanmadan önce, bazı kullanıcıların yeni zaman çizelgelerini duyduktan sonra cesaretleri kırılmıştı. Önceden, staking’in 1.0 sürümünün 2022’den 12-24 ay sonra olması bekleniyordu.

Duyuruya göre, staking’in ana versiyonu önceden duyurulan zaman diliminde gerçekleşmeyebilir, bu da Chainlink ile ilgili yatırımcı güvensizliğine neden oluyor.

Yazım sırasında, LINK yerel düşüş trendinde hareket ediyor ve çeşitli zincir içi ve piyasa göstergelerine göre, böyle bir eğilim, token yerel destek seviyesi olan 5 dolara ulaşana kadar devam edecek.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin