Chainlink piyasadan daha iyi performans gösteriyor!
Chainlink piyasadan daha iyi performans gösteriyor!

Chainlink piyasadan daha iyi performans gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyat dalgalanmaları artık kripto piyasasında olağan bir durum. Enflasyona karşı mücadele başladığından beri, genel finansal piyasalar tıkandı. Günümüzde varlık fiyatları uyarı vermeden dalgalanıyor ve devam eden kripto kışı oynaklığı daha fazla artırıyor.

Piyasadaki toparlanmayı hızlandırması beklenen son olay tamamlandı. Ethereum şimdi planlandığı gibi bir hisse kanıtı mekanizması üzerinde çalışıyor. Ancak başarılı lansmandan sonra kripto varlık fiyatları düştü ve kayıplar sonraki 24 saate yansıdı.

Şu anda, tüm varlıklar neredeyse kırmızıda işlem görüyor. Önde gelen kripto Bitcoin 24 saatte %2,95 değer kaybetti. Bu dönemde ilgi odağı olan Ethereum da 24 saatte %1,70 ve 7 günde %15,73 değer kaybetti. Buna rağmen bazı kripto para birimleri etkileyici bir şekilde toparlanıyor ve bu kategoride lider Chainlink.

Chainlink (LINK), piyasaya rağmen yükseliyor

Chainlink, şu anda 16 Eylül’de her saat değer kazanan kripto para birimlerinden biri. Yazının yazıldığı an itibariyle, LINK fiyatı 24 saatte %8,19’luk bir kazancı temsil eden 7,71 dolar seviyesinde bulunuyor. 16 Eylül’deki son fiyat hareketi altcoin fiyatına cesaret verdi. LINK, 24 saatlik ticaretinde bazı düşüşler kaydetti, ancak kırmızı çizgiler değil. Kripto para gün içi en yüksek 7,759 dolar ve gün içi en düşük 7,4948 doları gördü. Gün içindeki bir sonraki düşük nokta, yukarı yönlü momentumunu yeniden kazanmadan önce 7,60 dolara düştü. Fiyat yükselmeye devam ederse, LINK piyasa kapanmadan önce önemli bir hareketi başlatabilir.

LINKUSD_

Birleşme sonrası Chainlink’i zorlayan ne olabilir?

Chainlink, kripto alanında faydalı olduğunu kanıtladı. Zincir üstü işlemler için gerçek zamanlı, doğru bilgi sağlamak için merkezi olmayan bir oracle havuzu oluşturdu. Chainlink oracles kullanan akıllı sözleşmeler, güvenilir bilgilerle çalışabilir.

Birkaç ay önce, kıdemli bir kripto analisti Austin Arnold, kripto projesinin değerini artırabilecek bazı önemli faktörleri ele aldı. 1,24 milyon YouTube abonesinin, şiddetli düşüş eğilimi sırasında yatırım yapmak için doğru kriptoyu seçmesine yardımcı olmayı amaçladı.

Analistler, Chainlink’in ilk sırada yer aldığı dört popüler proje seçti. Arnold’a göre, kripto kışından sonra LINK’in gelecekteki büyümesini beş faktör yönlendirecek.

Birincisi, ağı kontrol etme konusunda yetenekli becerilere sahip doğru ekip. Diğer faktörler arasında yeterli finansman, stratejik ortaklıklar, blok zincirlerdeki gerçek hayat sorunlarına yönelik çözümler ve dikeylerde ağ konumlandırma yer alıyor.

Arnold, Chainlink ağının bu beş özelliğe sahip olduğuna dikkat çekti. Oracle ağının, geliştiricilerin benimsendiğini gösteren BNB Chain ve Polygon’u nasıl geliştirdiğine dikkat çekti.

Piyasadaki kripto kışına rağmen Chainlink LINK, 6 dolar ila 8 dolar fiyat aralığını korudu. 10 Haziran’da 9,28 dolara bir artış kaydetti, ancak daha sonra 8,05 dolara düştü. LINK’in Mayıs ile 16 Eylül arasında kaydedilen en düşük fiyatı, 13 Temmuz’da 5,97 dolardı ve ertesi gün 6,18 dolara geri döndü.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin