Chainlink teknik analizi: LINK tokeni önemli bir fiyat seviyesini test ediyor
Chainlink teknik analizi: LINK tokeni önemli bir fiyat seviyesini test ediyor

Chainlink teknik analizi: LINK tokeni önemli bir fiyat seviyesini test ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ChainLink (LINK), Temmuz 2021’den bu yana geçerli olan bir modelin ortasında işlem görüyor. Orta çizgiyi geri alıp almaması ya da o noktadan reddedilmesi, takip eden hareketin yönünü belirleyebilir.

LINK, 13,38 $’a düştükten sonra sıçradığı 20 Temmuz’dan bu yana yukarı doğru hareket ediyor. Yükseliş ivmesi, 10 Kasım’da 38,31 $’a yükseldi. Bu, tüm hareketi içeren yükselen paralel kanalın (kırmızı simge) direnç çizgisini doğruladı.

4 Aralık’ta token, 15,32 $’a ulaştıktan sonra sıçradı ve çok uzun bir alt fitil (yeşil simge) oluşturdu. Bu, satın alma baskısının bir işareti olarak kabul edilir. LINK o zamandan beri değer kazanıyor.

Şu anda bu paralel kanalın tam ortasında işlem görüyor. Paralel kanal orta çizgisini aşması veya reddedilip düşmesi, muhtemelen uzun vadeli eğilimin yönünü belirleyecek.

LINK Movement

Chainlink (LINK) için teknik göstergeler

Reddetmeye rağmen, günlük zaman dilimindeki teknik göstergeler hala yükselişte.

Kısa ve uzun vadeli hareketli ortalama (MA) tarafından oluşturulan MACD, pozitif bölgeye geçti. Bu, kısa vadeli MA’nın uzun vadeli olandan daha hızlı olduğu ve yükseliş trendlerinin bir işareti olduğu anlamına gelir.

Benzer şekilde bir momentum göstergesi olan RSI 50’nin üzerine çıktı (yeşil simge). Bu aynı zamanda yükseliş trendlerinin bir işareti olarak kabul edilir.

LINK indicators

Bu nedenle, en olası senaryo, LINK’in kısa vadeli destek bulması, daha yüksek bir dip oluşturması ve ardından yukarı hareketini sürdürmesi olabilir.

Bu durumda, en yakın destek alanı 20,4 – 22 $ arasında olacaktır. Bu, 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek alanıdır ve ayrıca artan bir destek çizgisiyle çakışmaktadır.

LINK Short-term

Kripto para tüccarı @Altstreetbet, tokenin 43,5 dolara yükselmesinin beklendiğini belirten bir LINK grafiği tweetledi.

LINK movement

En olası dalga sayısı, LINK’in bir A-B-C düzeltici yapısının C dalgasında olduğunu gösterir. B dalgası (vurgulanan) standarttır, düşüşün her iki parçası da bu tür yapılarda yaygın olan 1:1.61 oranına (siyah) sahiptir.

Hareketin zirvesi için en olası hedefler 38 dolar ve 52 dolar. Bunlar, A:C dalgalarına sırasıyla 1:1 ve 1:1.61 oranını (beyaz) verecektir.

Wave count

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin