Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Chainlink, FTX Token, Synthetix Fiyat Analizi: 01 Mart

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink, alıcılar onu bir talep alanına çevirmeye çalışırken bir arz bölgesi içinde ticaret yapıyor. Synthetix, alıcılar devreye girdikçe 18.5 $ işaretinin üzerine çıktı ve FTX Token 26.2 $ seviyesini destek olarak geri almaya çalıştı.

Chainlink (LINK)

Chainlink, FTX Token, Synthetix Price Analysis: 01 March

Saatlik grafikte RSI, nötr 50 değerinin üzerine çıkarken momentumun boğalar lehine geri dönmeye başladığını gösterdi. 24,8 dolardan 25,8 dolara uzanan bölge, 27 dolarlık dirençle geçmişte bir arz bölgesi oluşturmuştu.

Bu nedenle, 27 dolarlık alanı desteğe çevirmek, yükseliş gücünün güçlü bir işareti olacaktır. Birkaç gün önce 22.33 $ ‘dan bir öncekine göre daha yüksek bir düşüşün oluşması da kısa vadede cesaret verici bir işaret.

FTX (FTT)

Chainlink, FTX Token, Synthetix

MACD yükseliş eğilimi oluşturdu ve kısa vadeli yükseliş ivmesi göstermek için sıfır çizgisinin üzerine çıkmanın eşiğindeydi. FTT ayrıca 26,17 dolarlık destek seviyesinin üzerine çıktı.

Stokastik RSI aşırı alım bölgesinde idi ve 26.57 $ ‘dan küçük bir geri çekilme görülebilir. Alım emirleri için 26,17 $ ‘lık bir yeniden test kullanılabilir. Önümüzdeki birkaç gün içinde, FTT boğaları 26 dolarlık alanı herhangi bir düşüş baskısından korumalı ve ayrıca FTT için bir toparlanma başlatmak için 28.59 dolar seviyesinin üzerine çıkmalıdır.

Synthetix (SNX)

Chainlink, FTX Token, Synthetix Price Analysis: 01 March

Synthetix, her iki yönde de kırılma girişimleriyle azalan bir kanalda işlem görüyor. Ancak, kripto paranın fiyatı şu an bu kanala geri döndü.

Geçtiğimiz birkaç saat içinde, OBV, SNX kısa bir süre kanalın alt sınırının altına düştüğü ancak tekrar içeri girmeye zorladığı için yükselen bir eğilim kaydetti. 8 dönemlik EMA (mavi), 20 dönemlik EMA’nın (beyaz) üzerine hareket etmesi kısa vadede bir yükseliş ivmesini getirebilir.

18,2 $ ‘lık alan yeniden test edilebilir ve burası, piyasa tarafından SNX almak için iyi bir alan olarak yorumlanabilir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin