LINK rallisi yıllık rekora meydan okuyabilir mi?

Chainlink fiyatı bu seviyesi aşarsa iki katına çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun vadeli Chainlink (LINK) fiyat yönü yükseliş eğilimindeyken, kısa vadeli trendin yönü, LINK’in 6,96 dolar bölgesinden çıkıp çıkmadığına göre belirlenebilir.

Mayıs 2022’den bu yana, Chainlink fiyatı 5,75 dolarlık yatay destek alanının üzerinde işlem görüyor. LINK fiyatı haftalık zaman diliminde 5,75 dolarlık destek alanının üzerinde tutunmayı başardı.

Tüm bu süre boyunca, haftalık RSI yukarı yönlü sapma (yeşil çizgi) üretti. Bu kadar yüksek bir zaman diliminde sapma nadirdir ve genellikle önemli yükseliş eğilimi tersine dönüşlerinden önce gelir.

Yukarı yönlü hareket devam ederse, bir sonraki direnç alanı 9 dolarda olacaktır. Fiyat, Mayıs 2022’den bu yana bu seviyenin üzerinde bir kapanışa ulaşmadı. Böyle bir durumda, artış oranı 18 dolardaki bir sonraki dirence doğru daha da hızlanabilir.

Öte yandan, 5,75 doların altında bir haftalık kapanış, trendin hâlâ düşüş eğiliminde olduğu anlamına gelir. Bu durumda, LINK fiyatı 4 dolara düşebilir.

Boğa sapması nedeniyle, bir kırılma olasılığı daha yüksektir.

Chainlink (LINK) Weekly Price

Şubat için Chainlink fiyat tahmini

Günlük zaman dilimindeki teknik analiz, Chainlink fiyatının 8 Ocak’ta alçalan bir direnç çizgisinden çıkarak mevcut artışı başlattığını gösteriyor.

Şu anda, LINK tokeni 0,382 Fib geri çekilme direnci seviyesinden 6,96 dolardan çıkmaya çalışıyor. Şimdiye kadar, bunu yapmak için üç başarısız girişimde bulundu (kırmızı simgeler), bunlar RSI’daki (yeşil hat) düşüş eğilimi ile birleştirildi.

Bir kırılma meydana gelirse, gelecekteki fiyat için iyiye işaret olacak ve muhtemelen 7,93 dolardan bir artışa yol açacaktır. Tersine, bir ret, ortalama 6,10 dolarlık bir fiyatla en yakın destek alanına doğru bir düşüşe yol açabilir. 0,618 Fib düzeltme destek seviyesi ve yatay bir destek alanı, destek alanını oluşturur.

Chainlink (LINK) Price Breakout

Sonuç olarak, LINK fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde düşmeye devam ederek 0,5-0,618 Fib geri çekilme destek seviyelerinde 6,11-6,33 $ seviyesinde dibe ulaşma olasılığını destekliyor.

Ardından, yukarı yönlü hareket devam edecek ve 24 Şubat için yukarı yönlü bir Chainlink fiyat tahmini sağlayacak.

Chainlink (LINK) Price Prediction For February

Şu anki en yüksek fiyat olan 7,27 doların üzerinde bir artış, geri çekilmenin tamamlandığı anlamına gelir ve muhtemelen 7,93 dolarda 0,618 Fib geri çekilme direnci seviyesine yakın yüksek seviyelere yol açar.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin