Chainlink fiyat tahmini: LINK, yüzde 50 artış yaşayacak mı?
Chainlink fiyat tahmini: LINK, yüzde 50 artış yaşayacak mı?

Chainlink fiyat tahmini: LINK, yüzde 50 artış yaşayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat tahmini yazımızda, LINK cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

  • Chainlink fiyatı şu anda 29,8 dolarda önemli bir direnç seviyesinin üzerinde ve yeni bir yükseliş trendinin başladığını işaret ediyor.
  • 33,2 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, boğa rallisinin ikincil teyidi görevi görecek.

Chainlink fiyatı, 19 Mayıs çöküşünden sonra mücadele ediyor ve o zamandan beri çok önemli bir direncin altında kaldı. Bununla birlikte, LINK bu engelle boğuşmak ve yeni bir yükselişi tetiklemek için hazırlanıyor.

Chainlink fiyat tahmini

Associated Press, kritik verileri Chainlink blok zincirinde saklayacaktır. Resmi duyuruya göre geliştiriciler, Chainlink aracılığıyla bu verilere erişmek için blok zincirinde uygulamalar oluşturacaklar.

Kullanıcılar bu verileri zincir üstü spor uygulamaları, fantezi oyunlar veya bir işlemi otomatikleştirmek için bilgiye ihtiyaç duyan yatırımcılar oluşturmak için kullanabilir. AP, blok zincirinin günlük hayatımızda çok önemli bir rol oynayacak temel olarak önemli bir teknoloji olduğuna inanıyor.

Duyuru ayrıca şunları da ekliyor:

AP, dünya çapında gerçeklere dayalı ve güvenilir bilgiler için çok önemli bir kaynak olduğundan, bunu blok zinciri kullanıcılarına güvenebilecekleri veri ve bilgiler sağlamak için bir fırsat olarak görüyoruz. Blockchain ağlarının temelde önemli bir teknoloji olduğuna inanıyoruz çünkü doğruluğa yalnızca izin vermekle kalmıyor, aynı zamanda talep ediyorlar.

LINK fiyatı, 33,2$’da %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altında beş aydan fazla zaman harcadı ve şu anda bunun ötesine geçmek için hazırlanıyor. Ayrıca, Chainlink boğaları 27,01$ ile 29,80$ arasında değişen arz bölgesini delerek piyasa yapısında boğaların lehine bir değişime işaret ediyor.

LINK fiyatı 29,80 doların üzerinde kaldığı sürece yükselişini sürdürecek. Bununla birlikte 33,2 doların üzerinde belirleyici bir kapanış, yükseliş trendinin ikincil bir teyidi olarak hizmet edecek ve 41,35 dolardan %70,5 Fibonacci geri çekilme seviyesine doğru bir hareket başlatacaktır. Bu tırmanış %36’lık bir yükseliş anlamına gelir. Ancak Chainlink, rallisini 44,73$’dan bir sonraki engele kadar uzatırsa, LINK’in piyasa değerinde %50’lik bir artışa işaret edecektir.

Öte yandan LINK fiyatı 27,01$ ile 29,80$ arasında değişen talep bölgesinin üzerinde tutunamazsa, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, Chainlink 25,40 dolarlık destek seviyesini yeniden test etmek için aşağı inebilir ve burada yükseliş trendine bir kez daha gidebilir.

 

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin