Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?
Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi?

Chainlink fiyat analizi: LINK için yeni ATH’nin kapısı açılmış olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, piyasa değeri açısından ilk 10 kripto paradan biri ve Bitcoin ile düşük bir korelasyon gösteriyor. Bu nedenle, zaman zaman BTC yukarı doğru bir dalgalanma gördüğünde LINK durgun kalabiliyor. Aynı şekilde LINK, BTC satış baskısı gördüğünde güçlü kalabiliyor. Bu, geçtiğimiz ay, Chainlink’in 17 dolardan 25 dolara yükseldiği sırada, Bitcoin’in 41.000 dolardan 30.000 doları test ettiğinde de görülmüştü.

12 saatlik Chainlink fiyat grafiği

Geçtiğimiz 45 gün içinde, Chainlink, yaklaşık bir hafta boyunca yatay ticaret yaptıktan sonra bir düşüş trendi yakaladı ve ardından tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 dolardan geçip yeni ATH’yi 25,63 dolara çıkardığı için etkileyici bir geri dönüş yapmaya başladı.

Teknik göstergeler LINK için ne söylüyor?

Teknik göstergeler LINK için düşüş eğilimi gösterdi. RSI, nötr 50 çizgisine yaklaşırken bir dizi düşük zirve oluşturuyor ve önümüzdeki günlerde bir düşüş trendi belirtmek için direnç olarak test etmekle tehdit ediyor.

MACD düşüş eğilimi gösteriyor. Sıfır çizgisinin üzerinde olmasına rağmen, MACD de aşağı doğru hareket ediyor.

OBV, piyasada bir miktar satış hacmi görüldüğünü ortaya koydu. Ralliyi sürükleyen satın alma hacmine kıyasla küçük olsa da, satıcıların son iki hafta içindeki hakimiyeti, LINK’in bir geri çekilme için tetikte olabileceğini gösteriyor.

Piyasa muhtemelen bir kez daha yukarı doğru hareket edeceği ve muhtemelen bir sonraki yukarı doğru harekette ATH’yi 25,63 dolardan kıracağı için, bu uzun vadede sağlıklı bir sonuç olacaktır. Ancak önümüzdeki birkaç hafta düşüş baskısı görebiliriz.

22,3 ABD doları ve 19,5 – 20 ABD doları bölgeleri, LINK için yakın destek alanları. Bunların ötesinde, Fibonacci düzeltme aracı, 17 dolar gibi bazı önemli destek seviyelerini vurguluyor. Dikkate değer direnç ise 25 dolarda yatıyor.

Sonuç

AMBCrypto analistlerine göre önümüzdeki haftalarda bir gerileme olması pek de muhtemel görünüyor. 20 doların altına inmek bu sonucu doğrulayacaktır. Bu, LINK için uzun vadeli bir yükseliş gelişimi olabilir ve önümüzdeki aylarda önceki ATH’yi geçmesine neden olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin