Chainlink fiyat analizi: LINK düzeltmeye girdi, fiyat için sırada ne var?

Chainlink fiyat analizi: LINK düzeltmeye girdi, fiyat için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En son yayınladığımız Chainlink fiyat analizi, satış faaliyetinin daha fazla olması nedeniyle düşüş işaretleri veriyordu. Fiyat trend çizgisi 1 Ocak’tan beri düşüşte olduğundan, fiyat son birkaç gündür düşüş gölgesi altında hareket ediyor. Bu süre zarfında yükseliş aktivitesi de gözlendi, ancak bugün ayılar yeniden liderliği ele geçirdi. Fiyat grafiğindeki kırmızı mum çubuğu, düşüş eğilimini gösteriyor ve LINK/USD değeri 25,6 dolara kadar düştü.

Ayılar liderliğini koruyor

1 günlük Chainlink fiyat analizi, ayılar son 24 saatte geri döndüğü için günlük düşüş eğilimini doğruluyor. Kırmızı mum çubuğu, yükselen düşüş momentumunun bir göstergesi niteliğinde. Bunun yanında, LINK/USD parite son 24 saatte yüzde 3,2 değer kaybetti ve şimdi 25,6 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Ayıların çabaları başarılı olursa, önümüzdeki günlerde fiyatın daha da düşmesi mümkün. Kripto para birimi için hareketli ortalama (MA) değeri şu anda fiyat seviyesinin üzerindeki 26.2 dolar seviyesinde ve düşüş eğilimini tamamlıyor.

Chainlink fiyat analizi: LINK düzeltmeye girdi, fiyat için sırada ne var?

Bollinger bantları daha fazla alanda ayrıldığından oynaklık arttı. Bollinger Bantlarında üst değer 29 dolar, alt değer ise 18 dolarda bulunuyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı oldukça nötr ve 56 endeksine düştü, ancak göstergenin eğrisi yatay, bu da mevcut fiyat seviyesindeki yükseliş unsurlarının bulunduğunu gösteriyor.

4 saatlik grafik

4 saatlik Chainlink fiyat analizi, genel eğilim düşüş momentumunda olduğundan fiyatın son birkaç saattir düştüğünü gösteriyor. Fiyat kırılması, işlem seansının başlangıcında yukarı doğruydu ve daha sonra fiyat seviyesini yükseltmeye çalışan boğalar da gözlendi, ancak ayılar, gün için fiyat fonksiyonuna hakim oldu. LINK fiyatı, desteği temsil eden 25,6 ABD doları olan Bollinger bantlarının ortalamasına yaklaştı. RSI eğrisi de fiyatta yükseliş gösterdiğinden, düşüş eğilimine rağmen fiyat, önümüzdeki saatlerde bir miktar destek görebilir.

Chainlink fiyat analizi: LINK düzeltmeye girdi, fiyat için sırada ne var?

4 saatlik grafikte oynaklık ılımlı, Üst Bollinger bandı değeri 27 dolarda direnci temsil ederken, Alt Bollinger bandı değeri desteği temsil eden 24 dolarda bulunuyor. Hareketli Ortalama (MA), fiyat seviyesinin altındaki 25.2 dolar işaretinde işlem görüyor.

Chainlink fiyat analizi

Chainlink fiyat analizi bugün ayılar tarafından yönetiliyor ancak düşüş eğilimi güçlü değil ve RSI eğrisi de mevcut fiyat seviyesinin yakınında yükseliş unsurlarının varlığına işaret ediyor. Bugün hakim olan düşüş eğilimine rağmen, ana eğilim henüz tanımlanmadı. Kripto para için destek ortaya çıkarsa, trendde boğaların lehine bir değişiklik olabilir. Ancak ayılar ivme kazanırsa, fiyat seviyesinde daha fazla düşüş beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin