Chainlink fiyat analizi: LINK boğaları bu direnci geçerse yeni bir ralli başlayacak!
Chainlink fiyat analizi: LINK boğaları bu direnci geçerse yeni bir ralli başlayacak!

Chainlink fiyat analizi: LINK boğaları bu direnci geçerse yeni bir ralli başlayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, LINK/USD çiftinin yakın geçmişte muazzam bir değer kazandığını ve şu anda 7,10 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. LINK için 6,85 dolarda güçlü bir destek bulunduğundan yükseliş hareketlerinin devam etmesi muhtemel görünüyor. Bununla birlikte, fiyat 7,12 dolarda bir miktar dirençle karşılaşabilir.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde olumlu bir ivme kazandı, çoğu büyük varlık önemli kazançlar görüyor, kripto paranın fiyatı bu süre içinde yaklaşık %3,33 arttı. Chainlink’in piyasa değeri 3.48 milyar dolar ve son 24 saatteki işlem hacmi ise 260 milyon dolar oldu.

1 günlük Chainlink fiyat analizi: LINK, yükseliş koşusunun ardından 7,10 dolardan işlem görüyor

1 günlük Chainlink fiyat analizi, LINK/USD çiftinin son birkaç saattir 6,85 ila 7,12 dolar aralığında işlem gördüğünü gösteriyor ve boğaların fiyatları yukarı doğru iterken yavaş yavaş piyasanın kontrolünü ele geçirdiği görülüyor. Piyasa, yükseliş momentumunun bir işareti olan daha yüksek zirveler ve daha yüksek düşüşler yapabildi.

image 218

50 MA, 200 MA’nın oldukça üzerinde hareket ediyor; bu, en az direnç yolunun yukarı yönlü olduğunun bir işaretidir. RSI göstergesi de yükseliş bölgesinde, bu da boğaların piyasa momentumunu kontrol ettiğini gösteriyor.

4 saatlik fiyat grafiğinde Chainlink fiyat analizi: Fiyat, 7,10 dolara döndükten sonra yükseliş gücünü gösteriyor

Chainlink fiyat analizi için saatlik grafik, LINK/USD çiftinin bir devam modeli olan bir yükseliş bayrağı modeli oluşturduğunu gösteriyor. Bu modelden kopuş, boğaların piyasanın kontrolünde olduğunu ve fiyatların yakın vadede yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor. Kripto para bugün 7,03 dolardan işlem görmeye başladı ve 7,12 dolara kadar yükseldi, ancak boğalar bu hareketi sürdüremedi ve fiyat 7,10 dolara geri çekildi.

image 219

50 MA şu anda 7,46 dolarda ve 200 MA 7,21 dolarda, bu da en az direnç yolunun yukarı yönlü olduğunu açıkça gösteriyor. RSI göstergesi de yükseliş bölgesinde seyrediyor. Bollinger bantları göstergesi genişledi, bu da fiyatların yakın gelecekte yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor.

Chainlink fiyat analizi sonucu

Chainlink için 4 saatlik ve 1 günlük grafiklerdeki teknik göstergelerin ikisi de yükseliş sinyalleri veriyor. Sonuç olarak, Chainlink fiyat analizi, boğaların piyasayı kontrol ettiğini ve fiyatların yakın vadede yükselmeye devam edebileceğini ortaya koyuyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin