Balinalar Chainlink’in (LINK) peşini bırakmıyor
Balinalar Chainlink’in (LINK) peşini bırakmıyor

Chainlink fiyat analizi: LINK boğaları bu direnci geçip yeni bir ralli başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyat analizi, 20 dolar seviyesine yükseldikten sonra güçlü bir dirençle karşı karşıya kaldı. Yine de bu dirence karşı güçlü olan boğalar fiyatı bu seviyede tutmaya kararlı gözüküyor. Büyük kripto paraların çoğu pozitif ve negatif hareketler arasında bölündüğünden, daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık işlemler gerçekleştirdi. Başlıca oyuncular arasında yüzde 10,81’lik bir eğim kaydeden NEAR ve yüzde 5,79’luk bir düşüş kaydeden LUNA yer alıyor.

Chainlink (LINK) için teknik analiz

Chainlink price analysis: LINK rejected at $20, further downside today? 1

LINK analizinde MACD göstergesi yeşil rengi gösteriyor ve hâlâ yükseliş eğilimi içerisinde yer alıyor. Bununla birlikte, gösterge, histogramın baskı sırasında düşük momentumu düşündüren yüksekliği düşük olduğundan, bugün erken saatlerde yalnızca bir geçiş sergiledi. Fiyat hareketi 20 dolar seviyesinde dirençle karşı karşıya. Bu direncin üstesinden gelinirse MACD göstergesi de önemli ölçüde yükseliş momentumu gösterecek.

Chainlink fiyatı son birkaç gün içinde güçlü bir düşüş hareketi gözlemlediği için Üssel Hareketli Ortalamalar (EMA) da düşük işlem gösteriyor. LINK’in 23. Dolardan 18,16 dolar seviyesinde yer alan desteğe düşmesinin ardından tekrar 20 dolarda yer alan dirence yükseldi. Böylece EMA’ların ortalama çizgiye geri dönmesine neden oldu. Şu anda, her iki EMA birbirine yakın hareket ediyor ve her iki tarafa da düşük momentum gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi ise şu an nötr seviyede yer alıyor. Göstergenin nötr seviyede yer alması kısa vadeli grafiklerde her iki yönde de önemli hareket için alana sahip olduğunu gösteriyor.

Grafiğe göre Bolinger bantları LINK oynaklığının kısa vadede düşmesinin beklenebileceğini gösteriyor. Bantlar, alıcılara 20,06 dolardan direnç gösterirken, alt çizgi boğalara 18,24 dolardan destek sağlıyor.

Genel olarak, 4 saatlik Chainlink fiyat analizi, 26 ana teknik göstergenin 13’ünün ayıları desteklediğini gösteren güçlü satış sinyali veriyor. Öte yandan, göstergelerin sadece dördü, boğaları destekliyor. Bu arada, kalan dokuz gösterge çitin üzerinde duruyor ve yazım sırasında hiçbir sinyal vermiyor.

24 saatlik Chainlink fiyat analizine göre 14 gösterge fiyatın aşağı yönlü olduğunu destekliyor. Aynı zamanda, on gösterge piyasanın her iki tarafını da desteklememektedir.

Chainlink fiyat analizi sonuç

Chainlink price analysis: LINK rejected at $20, further downside today? 2

Chainlink fiyat analizi, alıcıların piyasaların kontrolünü geri almış gibi görünse de satış baskısının hâlâ fiyat için devam ettiğini ortaya koyuyor. Boğalar şu anda 23 seviyesine çıkmak ve yeni bir ralli başlatmak için çaba gösteriyor. Ancak boğalar 20 dolar seviyesinde yer alan güçlü bir dirençle karşı karşıya kaldı.

Şu anda, yatırımcılar piyasa fiyat hareketini etkileyen güçlü bir düşüş baskısı gösterdiğinden, Chainlink fiyat analizinin 19 dolar seviyesine hareket etmesinde fayda var.  Benzer şekilde, orta vadeli teknik analizler ayıları destekliyor ve son harekete rağmen ayıların hâlâ LINK’i kontrol ettiğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin