Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor –  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Chainlink’in dijital varlığı şu anda sosyal medya tartışmaları açısından hareketsiz bir dönemden geçiyor. Bu, Santiment ekibinin verilerine göre, bu tür bir uyuşukluğun aslında aşağıda açıklandığı gibi LINK fiyatı için iyi bir şey olabileceğini gösteriyor

LINK çok fazla tartışmıyor ve bu aslında iyi bir şey. Çalışmalarımız, kalabalıkların tartışması azken varlıkların artma olasılığının daha yüksek olduğunu gösteriyor.

Chainlink aktif adresleri azalıyor

Aynı zamanda, Chainlink ağındaki adres etkinliği Mart başından bu yana düşüyor. Ağ aktivitesinde bir düşüş, kripto pazarlarında Chainlink için olası bir sorunun ilk işareti olabilir çünkü bu, ağdaki LINK talebinin azaldığı anlamına gelir.

Aşağıdaki tablo, Santiment’in izniyle, ayın başından bu yana günlük aktif adres etkinliğindeki düşüşü daha da göstermekte.

10 binden fazla LINK tutan Chainlink balinaları düşüşte

Santiment ekibinden sağlanan blok zincir verileri, en az 10 bin LINK tutan Chainlink balinalarının sayısındaki düşüşün de altını çizdi. Böyle bir düşüş, büyük Chainlink sahipleri tarafından LINK’in sürekli satışına işaret ettiği için de endişe verici.

25 Dolarlık desteği elde tutmak

Chainlink (LINK), bugün erken saatlerde 23.60 $ ‘a hızlı bir düşüşün ardından 25.80 $’ dan işlem görüyor.

İkinci fiyat alanı, Bitcoin’in dünün en yüksek seviyesi olan 57.100 dolardan 50.400 dolara düştüğünü gören kripto çapında bir erimenin sonucuydu.

Unutulmamalıdır ki, üç aylık Bitcoin opsiyonlarının ve vadeli işlemlerinin çoğu yarın, 26 Mart’ta sona eriyor ve olay BTC için ek satış baskısı ile gelebilir. Ek satış olasılığı nihayetinde Chainlink’in bir kez daha 25 dolarlık fiyat alanını korumak için mücadele etmesine neden olabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin