Chainlink analizi: Bu modelden çıkış yükselişe işaret ediyor!
Chainlink analizi: Bu modelden çıkış yükselişe işaret ediyor!

Chainlink analizi: Bu modelden çıkış yükselişe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, 20/50/200 EMA’nın üzerinde önemli bir noktayı koruduktan sonra, geçen hafta boyunca sağlam bir düşüşe tanık oldu. Piyasa çapındaki belirsizlikler göz önüne alındığında, boğalar avantajlarını geri kazanmak için mücadele ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, alıcılar uzun vadeli destek bölgesine yöneldi, ancak yeşil mumlar harekete geçecek mi? Yazım sırasında LINK, son 24 saatte %5,69 artışla 6,408 dolardan işlem görüyor.

EMA’lar nasıl engel oluşturuyor?

Geçen hafta bir dizi düşük tepe ve dip, LINK’i 5,8 dolar bölgesindeki uzun vadeli desteğine doğru çekti. Bu arada altcoin, dört saatlik zaman diliminde alçalan bir takoz gördü.

LINK, 9 dolar tavanından %35’in üzerinde bir değer kaybı yaşadıktan sonra toparlanma eğilimine girdi. Devam eden boğa koşusu, fiyatı 6,2 dolarlık desteğin üzerine çıkmaya itti.

20 EMA’dan (kırmızı) bir geri dönüş, varlığı önümüzdeki seanslarda düşük volatilite aşamasına sokabilir. 5,9-6,2 dolar aralığı toparlanma eğilimleri sunabilirken, alıcılar bazı canlanma umutlarını yeniden harekete geçirmek için 20 EMA’nın üzerini test etmeli.

Bu gibi durumlarda, alıcılar 6,8 dolar direncini ve ardından 200 EMA’yı test etmek isteyeceklerdir. Bununla birlikte 5,8 dolar desteğinin altındaki herhangi bir düşüş, tüm yükseliş eğilimlerini geçersiz kılarak bir satış sinyali verebilir.

Göreceli Güç Endeksinin (RSI) aşırı satım dip seviyelerinden yükselişi, fiyatla düşüş eğilimi gösteren bir dizi yüksek zirveye yol açtı. Ayrıca endeks orta hatta yaklaştı. Bu nedenle, herhangi bir geri dönüş, altta yatan satış avantajını yeniden teyit edebilir.

Teknik göstergeler

Coinglass’ın verilerine göre LINK, son 24 saat içinde tüm borsalarda Açık Pozisyonda %2,61’lik bir düşüş gördü. Öte yandan, fiyat günlük grafiklerde bir artış kaydetti. Genel olarak, böyle bir kombinasyon, piyasadan para akışına işaret eder. Bu nedenle alıcılar, vadeli işlem piyasası duyarlılığını ölçmek için Açık Faizi yakından takip etmeli.

Son olarak LINK, Bitcoin ile %77 30 günlük bir korelasyon paylaştı. Kârlı bir hamle yapmak için Bitcoin’in hareketine yakından bakmak gerekiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin