CGCX
CGCX

Yüksek teknoloji ürünü kripto para borsa platformu CGCX için ICO başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsaları yenilik yapma ve çok yönlü ticaret araçları sağlama konusunda durağanlaşmışlar ve yeni bir dönem olan blockchain dönemine hazır olanlara ihtiyaç vardır. Şu anda, kripto para borsalarının çoğunluğu sadece kripto-para birimi ticaretini kolaylaştırmaya eğilimlidir, bu da kullanıcıların birikmiş kripto-para birimlerini harcamak, göndermek ve yatırım yapmayı sıradanlaşmıştır. Calfin Global Crypto Exchange (CGCX) dördü bir arada karma platform konseptiyle tanışın.

Normların ötesine geçerek, CGCX, kripto para meraklıları, işletmeler, tüccarlar ve tüketiciler için bir dizi güvenli, uygun maliyetli ve yenilikçi araç sunarak çıtayı yükseltiyor. Platform, dünyanın kripto paralarla nasıl etkileşime gireceğini baştan tasarlayarak muhteşem dört modülü bir araya getirdi.

CGCX: 4’ü 1 arada Özellkler

Borsa: Platformun bu kısmı, geniş ve büyüyen bir dizi kripto para, para ve diğer varlıkları içeren 7/24 kripto para hibrit alışverişidir. Ayrıca, borsa en son teknoloji güvenlik, bot önleme ve IP işaretleme ile birlikte finansal araçların gerçek zamanlı yerleşimleriyle yüklenir. Borsa ayrıca çok çeşitli sipariş türleri ve yenilikler sunuyor; Ayrıca, borsada kripto-para birimi döviz kurları için birden fazla ve rekabetçi bir döviz kuru vardır: Euro (EUR), ABD Doları (USD), Kore Wonu, Singapur Doları (SGD) ve daha fazlası.

  

İşyeri paneli: Kripto para birimini kabul etmek isteyen satıcılar bu işlemi şimdi basit ve kolayca yapabilirler; CGCX Merchant ödeme sistemi ile e-ticaret işletmeleri, aşağıdakileri özellikleri içeren eklentileri veya API’yi kullanabilir:

  • Birçok Para Birimini Dönüştürme
  • Entegre Borsa Pariteleri
  • Müşterini Tanı (KYC)
  • Raporlar ve Analizler

 

ICO Listeleme: ICO’lar son derece popüler yatırım fırsatlarıdır, ancak genellikle erişim kolaylığı ile ilgili sorunlara sahiptir; CGCX topluluğu, ICO’ların platformda ne yaptıklarını kontrol edecek ve CGCX’i yeni kripto para birimleri için bir başlatma paneli haline getirecektir.

 

 

Akıllı Sözleşmeler: Akıllı sözleşmeler, platformda meydana gelen tüm işlemlere hız ve az maliyet getiren CGCX platformundaki dördüncü modüldür. Otomatik olarak çalışan sistem, sözleşmenin şartları yerine getirildikten sonra devreye girer, iş süreçlerini hızlandırır ve para tasarrufu sağlar.

 

 

Bu borsa, siber saldırılara karşı sigortalıdır; cüzdanın içinde düzenlenen tüm tokenler değiş tokuş edilerek korunur ve CGCX  cüzdan sahiplerinin kripto paralarının nasıl depolandığına dair endişeleri giderilir.

Borsa platformunun arkasındaki ekip, uzun yıllara dayanan finansal ve blockchain deneyimine sahiptir. Siber güvenlik konusunda endişelenenlerin, kripto para piyasasına yeni girenleri veya kurumsal düzeyde büyük yatırımlar yapma isteyenlerin ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini anlamaktadır.

Token satışı ve ICO süreci

Platformun, CGCX isimli kendi tokeni mevcuttur. ERC20 uyumlu bu token, tüm Ethereum (ETH) cüzdanlarını destekler. 2 milyarlık toplam hacminin % 50’si olan 1 milyar CGCX tokeni satışa sunulacaktır. CGCX tokeni için fiyatlandırma ise  8500 CGCX = 1 ETH olarak belirlenmiştir.

Token ön satışı 25 Mayıs 2018‘de sona erecek ve bu süreye kadar %20 bonus fırsatı devam edecektir. Ana satış, 1 Haziran 2018‘de başlayacak ve 30 Haziran 2018‘de sona erecektir. CGCX token platformunun ekosisteminin hayati bir parçasıdır; Tokenler, işlem maliyetleri için ödeme ve  olarak kullanılabilir ve aşağıda ayrıntıları verilen işlem ücretlerinde indirim kazandırabilir:

  • 1. Yıl  = % 50 İndirim
  • 2. Yıl = % 25 İndirim
  • 3. Yıl  = % 15 İndirim
  • 4. Yıl  = % 6,5 İndirim
  • 5 Yıl+ = % 5 İndirim

 

Web SitesiWhitepaperLightpaper

BitcoinTalkTelegramMediumLinkedInTwitterFacebookRedditYouTube

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin