CFX token etkileyici fiyat performansını sürdürecek mi?
CFX token etkileyici fiyat performansını sürdürecek mi?

CFX token etkileyici fiyat performansını sürdürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çin’deki halka açık  blok zinciri Conflux (CFX), yedi günlük %397,24’lük bir büyümeyle Bitcoin (BTC) dahil olmak üzere performans açısından tüm kripto para birimlerini geride bıraktı. CFX, son 24 saatte %47’nin üzerinde artışla bu yazı yazılırken 0,2449 dolardan işlem görüyor.

Anahtar noktalar

  • Conflux (CFX) token, %397,24 oranında yükseldi ve Bitcoin dahil tüm kripto para birimlerini geride bıraktı.
  • Kripto yatırımcıları 24 saat içinde yaklaşık yarım milyar dolar değerinde ACH alıp sattı.
  • Bir kripto meraklısı, Çin kripto pazarına yeniden girerken BTC’nin bu yıl 50 bin doları görebileceğine inanıyor.

Kripto analistleri, Hong Kong’daki düzenleyici gevşeme nedeniyle Çin kripto para birimleri hakkında olumlu tahminlerde bulunuyor. Cumartesi günü, kripto analisti Miles Deutscher, izleme listesinde o sırada kırmızıda işlem gören kripto paraların bir listesini “Çin paralarını soldurma” yorumuyla paylaştı.

CoinMarketCap verilerine göre, bu tokenlerden bazıları geçtiğimiz yedi gün içinde %300’ün üzerinde performans sergiledi.

CoinMarketCap’e göre Conflux, küresel DeFi ekosistemini güçlendirmek için merkezi olmayan ekonomileri birbirine bağlayarak Asya’da inşa edilen ve genişleyen projeler için benzersiz bir avantaj sağladığını iddia ediyor.

Ayrıca Alchemy Pay (ACH) Chinese token, Bitcoin ve Ethereum (ETH) karşısında son 24 saatte %70’in üzerinde artış gösterdi. Kripto yatırımcıları, son 24 saat içinde yaklaşık yarım milyar dolar değerinde ACH alıp sattı ve bu yazının yazıldığı sırada fiyatını 0,04081 dolara çıkardı.

İlginç bir şekilde, küresel kripto piyasası değeri, Çin kripto paralarındaki büyük artışın ardından son zamanlarda 100 milyar doların üzerinde yeni giriş yaşadı. Ayrıca, Twitter’daki bir kripto meraklısı, Çin’in kriptoya yeniden girmesi durumunda Bitcoin fiyatının bu yıl 50 bin doları geçebileceğini belirtti.

Ek olarak, veri analitiği şirketi CryptoQuant, bir bültende Çinlilerin kripto pazarına geri döndüğüne dair olumlu işaretler olduğunu belirtti.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin