featured
Çevrimiçi ödeme platformu Neteller, kripto paralar ile piyasa hakimiyetini arttırıyor

Çevrimiçi ödeme platformu Neteller, artık kripto para işlemlerini gerçekleştiriyor: Peki Paypal sıradaki şirket mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çevrimiçi ödeme platformu Neteller, resmi olarak platformlarına kripto paraların entegrasyonunu başlattı. Dijital ödemeler için kullanılacak en popüler ödeme yöntemlerinden biri, sektöre biraz geç olmasına rağmen katılıyor.

Çevrimiçi ödeme platformu Neteller, kripto paralar ile piyasa hakimiyetini arttırıyor

Uluslararası ödeme sağlayıcı anında kripto para satın alma ve satma yeteneğini tanıtıyor. Teklif, müşterilerin 100 alternatif ödeme yöntemi ve 28 para birimi arasında herhangi bir ek doğrulama olmaksızın BTC, BCH,  ETH,  ETC ve  LTC arasında seçim yapabilmelerini sağlayacak. Müşteriler kripto paralarını istedikleri gibi harcayabilir ve gönderebilir, döviz kurları ise %1,5’ten %3,0’a kadar değişebilir.

Kripto para birimlerinin eklenmesi ile Neteller’in ödeme platformları şirketi tarafından kontrol edilen bir piyasada hakimiyetinin artacağı belirtiliyor. Neteller şu anda 1,65 milyar dolar karşılığında Skrill’i satın alan Paysafe Group’un altında yer alıyor.  Ticaret ve yatırım için dijital varlıkların kitlesel olarak kabul edilmesinin ardından kripto paraların online ödeme platformlarına geçmesi kaçınılmazdı. Şimdi soru şu, Paypal sıradaki şirket mi olacak?  Bunu bekleyerek görmek zorundayız.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin