Justin Sun başardı: 4.5 milyon dolarlık yemek meyvelerini veriyor
Justin Sun başardı: 4.5 milyon dolarlık yemek meyvelerini veriyor

CEO Justin Sun: ”TRON, BitTorrent Atlas Projesi ile ileriye gidiyor.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezi olmayan internet startup’ı TRON, ilk planın kamuya duyurulmasından iki ay sonra, 27 Eylül perşembe günü yeni açıklamalarda bulundu. Basın bülteninde torrent istemcisi BitTorrent ile entegrasyon teklifinin yeni ayrıntıları açıklandı.

Açıklanmayan bir miktar karşılığında temmz ayında BitTorrent’i satın alan TRON, TRX token’ı, platformun kullanıcı tabanı içinde kullanmaya çalışıyor. Böylece kripto para kullanan bir karma içerik paylaşım ekosistemi oluşturulmaya çalışılıyor.

TRON, Atlas projesi ile ileriye gidiyor

Project Atlas olarak adlandırılan değişiklikler, bir dizi geriye dönük uyumlu protokol uzatması biçiminde ortaya çıkacak. Paylaşılan sürüm artık onaylandı.

TRON CEO’su Justin Sun, şu yorumda bulundu:

Başlangıç için ürün daha hızlı indirme, daha fazla sınıflama, madencilik ve geriye dönük uyumluluk özelliklerine sahip olacak.

Aracıyı eleyerek ve içerik oluşturucuların doğrudan kullanıcılara dağıtmasını sağlayarak, içerik oluşturucuların ve topluluklarının nihayetinde güçlendirilmesini hedefliyoruz.

Düzenleme kapsamında kullanıcılar, daha hızlı indirme hızları gibi primler elde etmek için token’lar ile teşvikler oluşturabilecekler. İndirmeler tamamlandıktan sonra torrent dosyalarını çekmeye devam edenler de ödüller olarak token kazanabilirler.

Proje, içerik oluşturma alanına özellikle kripto para dahil edilen diğer şemalarla birlikte girecektir. Bunların başlıcası çekirdeğinde Bitcoin (BTC) içeren Kim Dotcom’un Bitcache’sidir.

TRON, 28 Eylül’de sunulacak bir sunumda Atlas’ın özelliklerinin daha da artacağını vaat ediyor. 2017’de canlı yayın işini bitiren BitTorrent, Bram Cohen tarafından geliştirildi. Cohen, şirketten ayrıldıktan sonra kripto para altyapısını iyileştirmeye odaklandı. San Francisco merkezli bir şirket olan Chia’da CEO olarak hizmet vermeye başladı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin