featured

CEO Garlinghouse açıkladı: Ripple’ın halka arz planları devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Özellikle SEC davası sebebiyle adından sıkça söz ettiren Ripple, halka açılma planlarından vazgeçmedi.

Yakın tarihli bir röportajda, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, San Francisco merkezli şirketin gelecekte halka açılacağını şu sözlerle ifade etti:

Sonunda Ripple’ın geleceğinde halka açık bir şirket olacağını düşünüyorum.

Şu an itibariyle, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile zorlu bir yasal savaşın ortasında olan şirket için ilk halka arz yapmak bir öncelik değil.

Garlinghouse, Ripple’ın halka arz planlarında bir ilerleme kaydedebilmek için şirket için dönüm noktası niteliğindeki davanın çözümünü beklediğini yineledi.

Ripple Garlinghouse

Düzenleyicinin dava sürecini geciktirmeye çalıştığını iddia ederek bir kez daha SEC’i “ayaklarını uzatmakla” suçladı.

Davada uzman keşfi için son tarih, her iki tarafın da talebi üzerine 28 Şubat’ın sonuna kadar uzatılmıştı.

Ocak 2020 tarihinde CEO Garlinghouse, Wall Street Journal’a Ripple’ın 12 ay içinde halka açılabileceğini söylemişti. Bununla birlikte SEC davası, şirketin halka arz hedefleri için olan çalışmalarına bir engel teşkil ediyor.

ABD’nin önde gelen borsası Coinbase, Nisan 2021’de geniş çapta kamuya açık ilk çıkışıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Mevcut sorunlar, Ripple’ın ABD’de iş yapmasını zorlaştırırken, şirketin işi yurtdışında gelişmeye devam ediyor.

Garlinghouse, Ripple’ın 2022’nin başında “harika bir konumda” olduğunu belirtti. Ayrıca, devam eden kripto para piyasası düzeltmesine rağmen, daha geniş kripto para endüstrisi hakkında “inanılmaz derecede iyimser” hissettiğini de ekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin