Celsius’un ödemelerle ilgili uzatma talebi karşılık bulmadı!

Celsius’un ödemelerle ilgili uzatma talebi karşılık bulmadı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İflas eden kripto borç verme platformu Celsius, Amerika’dan kötü haber aldı. Şirket alacaklıklar için uzatma teklifi sundu. Ancak bu teklif henüz bir karşılık bulmadı. Süreç yatırımcılar için bir belirsizliğe mi gidiyor? Sorusunu akıllara getirdi. Celsius ve SEC’in staking söylentileri piyasadaki durgunluğu ve düşüşü daha da çok tetikledi.

Celsius’un uzatma talebi, yakma işlemi devam ederken ABD mütevelli heyeti ve alacaklılar tarafından reddedildi. Birkaç taraf, iflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius’un yeniden yapılandırma planını bir kez daha dosyalamak için zaman çizelgesini uzatma hareketine itiraz etti.

Kripto kredi kuruluşu Celsius’un yeniden yapılandırma planını beş aya kadar uzatma hayalleri suya düştü. Bu uzatma kararı Amerikalı yetkililer tarafından geri döndü. Alacaklılar ve ABD hükümeti Çarşamba günü yapılan yasal başvurularda talebe bizzat karşı çıktı.

Celsius, umduğunu bulamadı

Dosyalara göre, şirket 25 Ocak’ta halka açık bir ” kurtarma şirketi “ne dönüşme planlarının ana hatlarını oluşturuyordu. Fakat artan avukatlık ücretlerinin mülkü kurutmasını önlemek için acele etmesi gerekiyor.

Celsius’un teminatsız alacaklıları adına açılan bir dosyada davanın artık çözüme kavuşması gerektiği vurgulandı. Yazılanlara göre, “bir çözüme doğru ilerlemeli” vurgusuna işaret edildi. Ancak konu ilişkin somut bir gelişme henüz yaşanmadı. 

Şirketin para çekme işlemlerini durdurmasından bu yana geçen sekiz ay içinde, “geçmişteki işlemler nedeniyle birçok hesap sahibinin hayatı ve mali durumu alt üst oldu” açıklamasına yer verildi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin