Celsius soruşturmasının ardından CEL fiyatı düşüşe geçti!
Celsius soruşturmasının ardından CEL fiyatı düşüşe geçti!

Celsius soruşturmasının ardından CEL fiyatı düşüşe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Examiner, Celsius ağı ve ekibi hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmanın ardından CEL fiyatı ise düşüşe geçti. Altcoin fiyatı son 24 saat içerisinde %4,57 oranında düştü. Celsius’un iflas davası açmasının ve sonunda iflas etmesinin ardından, yakın zamanda yayınlanan bir belgeye göre, JENNER & BLOCK LLP’den bir müfettiş CEL hakkında bir soruşturma başlattı.

Elde edilen verilere göre, CEL’in son 24 saat içinde fiyatında %4,57’lik bir düşüşün ardından, yazım sırasında 0,9267 dolardan işlem görüyor. Aynı zamanda, tokenin işlem hacmi de bir önceki güne göre %44,93 düşerek toplam günlük işlem hacmini 6.423,166 dolara çıkardı.

CEL’in fiyatı, bu yılın başlarında Ağustos ortasında belirlediği 4,50 dolar seviyesinde bu seviyelere geriledi. O tarihten bu yana CEL’in fiyatı serbest düşüşe geçerek Ağustos ayının sonuna doğru 0,84546 dolara kadar geriledi. Boğalar daha sonra tokenin fiyatının 3 dolara yükselmesini değerlendirdiler.

Bununla birlikte, tokenin fiyatı o zamandan beri şu anki fiyatından işlem gören bir düşüş içerisine girdi. Bollinger Bantları göstergesinde de görülebileceği gibi, oynaklıkla birlikte yatırımcıların da coine ilgisi azaldı.

Günlük işlem hacmi de minimum aktivite ile son 1-2 aydır yatay hareket ediyor. Projede başlatılan en son soruşturma, soruşturmada ortaya çıkanlara bağlı olarak token fiyatını aşağı çekebilir. Öte yandan, yatırımcılar bu düşüşü fırsat olarak görebilir. Eğer fırsat olarak görülürse CEL fiyatı kısa bir süre sonra tekrar yükselebilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin