Celsius, mahkeme kararından sonra revizyona gitti mi?
Celsius krizinin ortasında CEL %75 yükseldi! İşte detaylar

Celsius krizinin ortasında CEL %75 yükseldi! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Celsius (CEL) token fiyatı mali sorunlara rağmen artarak dikkatleri üzerine çekiyor. Celsius’un CEL token’ı neredeyse %200 fırlayarak fiyatı 1 doların üzerine çıktı. Bununla birlikte, fiyat 0,50 dolar seviyesine döndü ve yükseliş %75’e kadar düştü. Celsius Network’ün hukuk firması Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den yeniden yapılandırma avukatları tutmasından sonra yükseliş gerçekleşti.

Aslında, Celsius yatırımcılardan fon sağlamayı planlıyor, ancak aynı zamanda finansal zararı sınırlamak ve ticari operasyonları iyileştirmek için yeniden yapılandırma da dahil olmak üzere başka seçenekler arıyor.

Celsius, mali sorunların ortasında yükseliyor

Wall Street Journal tarafından yapılan habere göre 15 Haziran tarihinde Celsius Network, mali kısıtlamalar nedeniyle hukuk firması Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den yeniden yapılandırma avukatları tuttu.

13 Haziran’da Celsius, aşırı piyasa oynaklığı nedeniyle tüm para çekme, Swap ve hesaplar arasındaki transferleri duraklattığını duyurdu. Duyurudan sonra, Celsius’un CEL tokeni yaklaşık %70 oranında düştü ve kripto piyasasının çökmesine neden oldu.

Bununla birlikte, son 24 saat içinde, Celsius (CEL) token fiyatı, %250’lik devasa bir işlem hacmiyle desteklenen %200’den fazla arttı ve 1,17 dolara kadar yükseldi. CEL tokeni şu anda yaklaşık %75 artışla 0,5216 dolar seviyesinden işlem görüyor. Firma, artan mali sorunlarını çözmeye çalışırken, para çekme ve transferleri duraklatma kararı bir miktar rahatlama sağladı. Ancak, büyük dalgalanmalar tasfiye işlemlerinden kaynaklanıyor olabilir.

Celsius web sitesinden elde edilen verilere göre, 17 Mayıs itibariyle 11.8 milyar dolarlık varlık yönetti. 1,7 milyon kullanıcısına kripto para birimi mevduatlarında yıllık %18,63’e varan yüzde getirisi sundu.

İflasın önlenmesi için ilk adım olarak yeniden yapılanma gerçekleştirildi. Yeniden yapılandırma planları başarısız olursa iflas gerçekleşebilir. Ayrıca Celsius, müşterilerini iflas durumunda dijital varlıklarını kurtaramayacakları konusunda uyarıda bulundu.

STETH Depeg Celsius düşüne neden oldu!

DeFi platformu Celsius, müşteri fonlarını Ethereum 2.0 işaret zincirinde kilitli ETH’yi temsil eden bir token olan stETH’ye kilitlemişti. ETH’den gelen son stETH likidite krizine yol açtı. Bunun sonucunda stETH üzerinde Celsius’un pozisyonlarını tehdit eden yoğun satış baskısı gerçekleşti. Sonuç olarak, firma da ETH için stETH tokenlerini tasfiye etmeye başladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin