Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

Celsius krizi için alternatif yol ortaya çıktı: Platform bunu yaparsa tamamen kurtulabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz aylarda yaşanan kriz ve iflasların neticesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Birçok proje ve kripto şirketinin ayı piyasasında ağır yara aldığını gördük. Bireysel yatırımcıların kaybı sadece kendini bağlarken, şirketler arkasında binlerce mağduru bıraktı.

Sadece bir mağdur topluluğu oluşmadı. Aynı zamanda milyonlarca dolar kayıp ve zarar ortaya çıktı. Şirketler kendilerinin adeta çöküşüne zemin hazırladı ve buna engel olamadı. Celsius krizi ise süreci yavaş yavaş atlatmaya çalışıyor.

Davalık olan şirket, yeni bir adım atarak önemli sayılacak kararı müjdeledi. Bir şirket avukatı, Celsius Network’ün potansiyel bir yeniden yapılanma sürecini finanse etmesine yardımcı olmak için taze nakit teklifleri aldığını söyledi.

Celsius krizi, Bitcoin madenciliği ile çözülebilir

Kripto borç veren Celsius’un madencilik işi, iflas işlemleri sırasında tartışmalı bir konu oldu. Ancak firma, operasyonları desteklemek adına Bitcoin madenciliği yapmak ve satmak için onay aldı.

Salı günü yapılan ikinci gün duruşmasında, ABD’li iflas yargıcı Martin Glenn, şirketin ilk önce optimum kapasitede çalışmasına yardımcı olacak yatırımlar yapması gerektiğinden bahsetti. Ayrıca madencilik işinin hemen kârlı olmayacağı konusundaki endişelerini dile getirdi. Buna rağmen tüm söylenenlerin ve yapılanların, şirketin ticari kararı olduğunu kabul edildi. Yargıç Glenn,

“Verilen bu karar tamamen ticari olarak algılanabilir. Tamamen yargı kararıdır. Çok yanlış olabilir ama tersi de çıkabilir. Bunu zaman gösterecek.”

Celsius krizi ile ilgili gelen bu açıklama yeni bir satış ve endişeyi de beraberinde getirebilir. Şu an şirketin yarı çalışır bir Bitcoin madencilik teçhizatı bulunuyor. Bu tam kapasiteye üretime geçebilir. İşin sonunda çıkarılan BTC’lerin satışı piyasada bir başka dalgaya neden olabilir.

blockworks


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin