Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

Celsius, iflasların ortasında yeni bir ödeme daha gerçekleştirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto borç veren Celsius, dün yaptığı ödemelerden sonra bir yenisini daha ekledi. Krizi bertaraf etmeye çalışan platform, Temmuz ayının başlamasıyla birlikte önemli adım attı. Diğer şirketlerin iflas bayrağını çektiği yerde yeniden küllerinden doğmak istiyor.

Şirket şu anda ödenmemiş Maker kredisine 40.8 milyon dolar daha ödedi. WBTC tasfiye fiyatı şimdi 2.722 dolara düştü. Kuşatılmış kripto borç veren, Temmuz ayında neredeyse 180 milyon dolarlık Maker kredisi ödemiş oldu.

Voyager Digital’in iflas başvurusunda bulunduğunu açıklamasının ardından FUD yeniden yükseliyor. Ayrıca Three Arrows Capital ve Vauld durumu duyguları daha da kötüleştirdi. Buna rağmen Celsius’un iyimser tablo çizdiğini görüyoruz. Yinede yatırımcıların aklına, Celsius iflas başvurusunda bulunacak mı? Sorusu geliyor…

Celsius, kredilerini geri ödemeye devam ediyor

DeFi Explore verilerine göre, Celsius’un  çok taraflı DAI kasası 25.977’nin şimdi 41.2 milyon DAI tutarında olağanüstü bir kredisi var. WBTC tasfiye fiyatı, 5 Temmuz’da 40,8 milyon dolarlık başka bir kredi geri ödemesinden sonra 2.722.11 dolara düştü. Ayrıca, teminat oranı 21.962 WBTC ile teminat olarak %1000’in üzerine çıktı.

Dün, Celsius’un Maker kredisi için yaklaşık 120 milyon doları geri ödemesinin ardından tasfiye fiyatı 11.800 dolardan 4.966 dolara düşmüştü. Şirketin Maker kredisi dışında, Compound ve AAVE’den ödenmemiş kredileri de bulunuyor. Kredisine ilişkin veriler Celsius tarafından açıklanmasa da, neredeyse yarım milyar dolarlık borç hala mevcut. 

Voyager Digital’in iflas başvurusu ve Vauld’un iflası, kripto topluluğu arasında yeni bir korku yarattı. Celsius, kredileri ödeyemezse iflas başvurusunda bulunabilir. İflasların yaşanması diğer şirketleri harekete geçiriyor. Bu süreçte satın alma ve anlaşmalar göze çarpıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin